OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Περιφέρεια Αττικής: Δεύτερο κομβόι με 250tn ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς

Ακόμη μια ανθρωπιστική αποστολή της Περιφέρειας Αττικής στην σεισμοπαθή Τουρκία με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Βασίλη Κόκκαλη.  
Ο κ. Κόκκαλης που παιρνόντας από το φυλάκιο του Έβρου δεν παρέλειψε να χαιρετήσει τους έλληνες στρατιώτες, σε ανάρτηση του ανέφερε:
Στη σκιά της επικαιρότητας..
Όταν πέφτουν τα φώτα της δημοσιότητας, η Περιφέρεια Αττικής συνεχίζει το μεγάλο κοινωνικό της έργο. Ένα δεύτερο καραβάνι ανθρωπιάς , ίσως το μεγαλύτερο που έχει γίνει ποτέ, παραδόθηκε στην Τουρκία για να απαλύνει τον πόνο των σεισμοπλήκτων συνανθρώπων μας. Ένα κομβόι 5 χλμ. αποτελούμενο από 67 αυτοκίνητα, 85 οδηγούς και συνοδούς, 250 tn ανθρωπιστικής βοήθειας. Οι εκδηλώσεις του Τουρκικού λαού συγκινητικές, έδωσαν δύναμη στο κοπιαστικό έργο μας ενώ η εικόνα 67 ελληνικών σημαιών στους τουρκικούς δρόμους μας γέμισαν περηφάνεια.
Ευχαριστώ απο καρδιάς τους πολίτες της Αττικής για την προσφορά αγάπης, τους οδηγούς και συνοδούς που υπερέβαλαν εαυτόν 3 ημέρες στο δρόμο. Ο αγώνας της Περιφέρειας Αττικής για μια πιο ανθρώπινη κοινωνία είναι καθημερινός και συνεχίζεται…

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ωραιοκάστρου: Τιμά την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας

otavoice

O Δ. Ηρακλείου Αττικής προσφέρει ενημέρωση και δωρεάν εξετάσεις

otavoice

Π.Κρήτης: Υπογραφή Σύμβασης για τη μεταφορά μαθητών της Π.Ε. Λασιθίου

otavoice

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το Πρόγραμμα Ανάπτυξης

otavoice

Π.Ι.Ν: Συνάντηση του Περιφερειάρχη με το ΤΕΕ Κέρκυρας

otavoice

Π.Π: Σύσκεψη Εργασίας Δ. Πτωχού με Δημάρχους – Νέο Place Brand και προγράμματα ανάπτυξης

otavoice