OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους για το 2022 ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας

| Μία ιδιαίτερα σημαντική διάκριση για το Δήμαρχο Αστυπάλαιας
Στην λίστα με τους 100 πιο επιδραστικούς ανθρώπους για την χρονιά που μας πέρασε εντάχθηκε ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας κ. Νικόλαος Κομηνέας.
Είναι η τέταρτη χρονιά στη σειρά που το ‘’mononews.gr’’ προχωρά στην καθιερωμένη πλέον, και συνάμα πρωτοποριακή για τα ελληνικά media, ανάδειξη της λίστας mononews100 με τα 100 πιο επιδραστικά πρόσωπα της χώρας. Έλληνες και Ελληνίδες που, με τις αξιοσημείωτες κινήσεις στο πεδίο των δραστηριοτήτων τους και την εν γένει επιτυχημένη παρουσία τους, άφησαν ένα ευδιάκριτο και ξεχωριστό αποτύπωμα.
Ο Δήμος Αστυπάλαιας στο πρόσωπο του Δήμαρχου Νικολάου Κομηνέα διακρίθηκε στην κατηγορία των ‘’οραματιστών’’ για τις καινοτόμες ιδέες του οι οποίες είχαν σαν αποτέλεσμα την δημιουργία πρωτοπόρων προγραμμάτων για το νησί της Αστυπάλαιας. Η Πίστη του στις αξίες της βιώσιμης ανάπτυξης και η προσπάθεια καθιέρωσης νέων τεχνολογιών οι οποίες θα βασίζονται σε αυτές, αποτέλεσαν το κλειδί στην απόφαση να γίνει η Αστυπάλαια ζωντανό εργαστήριο βιώσιμης κινητικότητας και καθαρής ενέργειας.
Όπως δηλώνει και ο ίδιος «Η μετάβαση σε νέες μορφές ενέργειας δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, αλλά είναι κάτι το οποίο θα πρέπει σιγά σιγά να θεωρείται δεδομένο» ως ο μόνος τρόπος για να παραμείνει ο πλανήτης βιώσιμος.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ωραιοκάστρου: Τιμά την ημέρα μνήμης της γενοκτονίας των Ελλήνων της Μ. Ασίας

otavoice

O Δ. Ηρακλείου Αττικής προσφέρει ενημέρωση και δωρεάν εξετάσεις

otavoice

Π.Κρήτης: Υπογραφή Σύμβασης για τη μεταφορά μαθητών της Π.Ε. Λασιθίου

otavoice

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για το Πρόγραμμα Ανάπτυξης

otavoice

Π.Ι.Ν: Συνάντηση του Περιφερειάρχη με το ΤΕΕ Κέρκυρας

otavoice

Π.Π: Σύσκεψη Εργασίας Δ. Πτωχού με Δημάρχους – Νέο Place Brand και προγράμματα ανάπτυξης

otavoice