OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Μοσχάτο, λόγω εργασιών του αντιπλημμυρικού έργου

Η Δημοτική Αρχή πιστή στις δεσμεύσεις της για την αντιπλημμυρική προστασία του Δήμου και παρά τα προβλήματα και τα εύλογα παράπονα τόσο των επαγγελματιών όσο και των υπόλοιπων δημοτών που έχουν προκύψει λόγω των καθυστερήσεων της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας και των Οργανισμών Κοινής Ωφέλειας, συνεχίζει το έργο ολοκλήρωσης του κεντρικού συλλεκτήρα όμβριων.

Αυτές τις μέρες βρισκεται στο τελικό στάδιο ολοκλήρωσης του έργου, που θα συμβάλει στην οριστική αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή του Μοσχάτου σώζοντας ζωές και περιουσίες.

Λόγω της σοβαρότητας των εργασιών, θα γίνουν τελικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε αρκετούς δρόμους του Μοσχάτου, καθώς και τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορείων (η διαδρομή του τρόλεϊ παραμένει ως έχει τροποποιηθεί).

Σε ό,τι αφορά την Λ. Μακρυγιάννη, ο δήμος ενημέρωσε ότι η οδός θα παραμείνει ανοικτή καθ΄όλη την εορταστική περίοδο του Πάσχα

«Ζητάμε την κατανόηση, την υπομονή και την προσοχή σας κατά τη διάρκεια της εφαρμογής των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων», το σχόλιο της Δημοτικής Αρχής

 

Ακολουθεί ο σύνδεσμος με τις αποφάσεις των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων: oasa

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ιλίου: Πολιτιστικός Σεπτέβρης 2024 – Το πρόγραμμα

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Μουσική βραδιά κάτω από την πανσέληνο του Αυγούστου

otavoice

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice