OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης στις Αχαρνές, ο Θ.Αυγερινός

Στις Αχαρνές για τα εγκαίνια της Δημοτικής Βιβλιοθήκης παρευρέθηκε χθες ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Θανάσης Αυγερινός, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη. Ένα μεγάλο πνευματικό έργο έλαβε σάρκα και οστά σε έναν εξαιρετικό χώρο που ανακαινίστηκε πλήρως για τις ανάγκες της βιβλιοθήκης.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, όντας καθηγητής ο ίδιος, στην ομιλία του τόνισε τη σπουδαιότητα του έργου για τους κατοίκους της περιοχής και σημείωσε ότι: «Από σήμερα οι Αχαρνές διαθέτουν τη δική τους Δημοτική Βιβλιοθήκη. Ήταν κάτι που για χρόνια παρέμενε ένα όνειρο, παρότι η πόλη μας το αποζητούσε. Απόψε πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια και πλέον οι πόρτες της είναι ανοιχτές για όλους τους δημότες».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αν. Αττικής κ. Αυγερινός από την πλευρά του, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στο Δήμαρχο Αχαρνών Σπύρο Βρεττό, στην αρμόδια Αντιδήμαρχο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Χριστίνα Κατσανδρή και σε όλους όσους εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί αυτό το αξιόλογο έργο που έλειπε από τον τόπο, ότι θα αξιοποιηθεί από τους δημότες και θα αποτελέσει πηγή έμπνευσης, μελέτης των ανθρωπίνων επιτευγμάτων και πολιτισμού.

Σχετικά Άρθρα

Μεγάλη προσέλευση στη γιορτή της ΔΕΘ – Συνεχίζεται έως 15/9

otavoice

Δήμαρχος Ρόδου, Αλ. Κολιάδης: «Χθες ήταν μια δύσκολη μέρα, αλλά η Ρόδος άντεξε»

otavoice

Μ. Μποκέας: «Χτίστε έναν κόσμο για όλους, χωρίς διακρίσεις κι αποκλεισμούς»

otavoice

Π.Δ.Ε: Έναρξη του 8ου Εργαστηρίου Παραδοσιακής Δόμησης στην Κοζάνη

otavoice

ΠΔΕ: Έκπτωτος ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας, λόγω παραβίασης ασυμβίβαστου

otavoice

Δ. Σουφλίου: Τριήμερο με επίκεντρο Αθλητισμό, Πολιτισμό και Περιβάλλον

otavoice