OTA VOICE
Ντουντούκα

Ο αποκλεισμός Κασιδιάρη και οι λαγοί που περιμένουν με τις απόχες

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος

Το σήριαλ-show με το κόμμα Κασιδιάρη συνεχίζεται. Νέα ρύθμιση αποκλεισμού και περιμένουν οι λαγοί του συστήματος Τζήμερος, Κρανιδιώτης, Εμφιετζόγλου, Μπογδάνος κλπ στη γωνία να μαντρώσουν τους ψηφοφόρους Κασιδιάρη που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι στο 3-4% (εγώ πιστεύω πάνω από 6%).

Ελπίζουν βέβαια με τους “δεξιούς” Γεωργιάδη Κυρανάκη Βορίδη να πάρει ένα μέρος και το Μαξίμου, όπως ελπίζει και ο Βελόπουλος. Η θέση μου για κόμματα τύπου Χρυσή Αυγή είναι γνωστή και ξεκάθαρη. Δεν έχουν καμιά θέση σε μια δημοκρατική και αξιακή κοινωνία.  Όμως εδώ μπαίνουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια και δίνεται το δικαίωμα σε κάθε συγκυριακή πλειοψηφία να καθορίζει ποιος έχει το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Αν αποκλειστεί το κόμμα Κασιδιάρη (δεν ξέρω βέβαια γιατί δεν αποκλείονται με το ίδιο σκεπτικό πχ η ΑΝΤΑΡΣΥΑ το ΜΛ ΚΚΕ το ΚΕΕΡΦΑ που επιβουλεύονται την δημοκρατία το Σύνταγμα και προωθούν την κοινωνική αναταραχή) χωρίς να υπάρχει ενεργή συμμετοχή του, ανοίγει ο Ασκός του Αιόλου για περίεργα μονοπάτια….άλλωστε ο Κασιδιάρης δεν υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν επίσημος συνομιλητής και συνδαιτυμόνας στο ναό της δημοκρατίας; Δεν έπαιρνε εντολές από τον διευθυντή του τότε πρωθυπουργού (Σαμαρά) και σημερινό πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο, την μνημονιακή περίοδο 2012-2015;

Είναι σαφές πως τα παιχνίδια δεν είναι καθόλου τυχαία, δημιουργούν ένα “μύθο” γύρω από το ελεγχόμενο μόρφωμα Κασιδιάρη και στοχεύουν στην χειραγώγηση του εκλογικού σώματος. Πίστευε κανείς πως ο Κασιδιάρης θα έφτανε στην κάλπη σαν αρχηγός κόμματος; Σε καμιά περίπτωση… απλά εγκλωβίστηκε κόσμος και μια ανάσα πριν τις εκλογές βρίσκεται σε εκλογικό κενό, εύκολος στόχος για τις απόχες του συστήματος εξουσίας.

Τώρα βέβαια για τα κόμματα των πολιτικών απατεώνων της ολιγαρχίας, ούτε συζήτηση αν θα πρέπει να αποκλειστούν με το σκεπτικό ότι αθέτησαν υποσχέσεις, παραπλάνησαν το λαό, κατέκλεψαν τα δημόσια ταμεία και παραχώρησαν εθνική κυριαρχία.

Η Δημοκρατία δεν υπηρετείται και δεν διαφυλάσσεται με αποκλεισμούς,  αλλά με πολιτικές που σέβονται πολίτες και θεσμούς και υπηρετούν την ισονομία, την κοινωνική δικαιοσύνη και το εθνικό συμφέρον.

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice