OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Υπογράφηκε η παραχώρηση οικοπέδου για το Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών

2.256.800 ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας για την κατασκευή του νέου Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Ψαρών!!
Μια πολύ σημαντική μέρα για την Ηρωϊκή Νήσο Ψαρών  ήταν η χθεσινή, δηλώνει ο δήμαρχος Κώστας Βρατσάνος. Παρασκευή 7 Απριλίου 2023.
Ανήμερα του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, υπογράφηκε η συμβολαιογραφική πράξη παραχώρησης, κατά κυριότητα, οικοπέδου ιδιοκτησίας του Δήμου Ηρωικής Νήσου Ψαρών, στην 2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, για την ανέγερση του νέου σύγχρονου κτίριου που θα στεγάσει το Πολυδύναμο Περιφερειακό ιατρείο του νησιού.
Η συμβολαιογραφική πράξη υπογράφηκε από το δήμαρχο Κώστα Βρατσάνο και τον διοικητή της 2ης ΔΥΠΕ  κ. Χρήστο Ροϊλό, παρουσία του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη και της Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, κ. Έλενας Κανταράκη.
Το έργο, προϋπολογισμού 2.258.600 ευρώ, εντάσσεται στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας και αναμένεται σύντομα η δημοπράτησή του από την 2η ΔΥΠΕ.
Ο δήμαρχος κ. Βρατσάνος αναφέρει ότι, “πρόκειται για ένα ύψιστης σημασίας για τον τόπο μας έργο, αποτέλεσμα μιας κοπιώδους και πολύ χρονοβόρας προσπάθειας, που θα αναβαθμίσει στο έπακρο τις παρεχόμενες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης προς τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού μας”.
“Θέλω να εκφράσω τις πιο θερμές μου ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν στην υλοποίηση αυτού του μεγάλου στόχου του δήμου μας, και ήταν πολλοί, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στη διοίκηση και στα στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας της ΕΕΤΑΑ για την άψογη συνεργασία και την εξαιρετική δουλειά τους”, καταλήγει ο δήμαρχος.

Σχετικά Άρθρα

Το νέο πολιτιστικό πρόγραμμα της Περιφέρειας αναδεικνύει την ταυτότητα της Θεσσαλίας

otavoice

Π.Δ.Μ: Υπεγράφη από τον Γ. Αμανατίδη ο «Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Περιφέρειας

otavoice

Π.Κρήτης: Ξεκίνησε το 2ο κοινό Συνέδριο των Περιφερειακών Δικτύων Πληροφοριών

otavoice

Π.Π: Στήριξη της Δημόσιας Υγείας – Νέες Παραδόσεις Ιατρικού Εξοπλισμού

otavoice

Π.Ν.Α: Πρώτο δοκιμαστικό δρομολόγιο πλοίου στη Νήσο Ρω

otavoice

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice