OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κάλεσμα του Δήμου Μυκόνου, για την στέγαση υπαλλήλων σε διαθέσιμα καταλύματα

Ο Δήμος Μυκόνου καλεί ιδιοκτήτες και διαχειριστές διαθέσιμων ακινήτων, στη νήσο Μύκονο, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ενδεχόμενη σύναψη μισθωτικής σχέσης με τον Δήμο.

Ο Δήμος Μυκόνου αναζητεί να μισθώσει επιπλέον κατοικίες, ξενοδοχεία ή συγκροτήματα κατοικιών, προκειμένου να φιλοξενήσει για τη φετινή και τις επόμενες χρονιές εκπροσώπους των Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό & Πυροσβεστικό Σώμα), αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό, όπως και Δημοτικούς υπαλλήλους.

Η κίνηση αυτή στοχεύει στο γενικότερο όφελος της κοινωνίας. Η δαπάνη θα επιβαρύνει τον Προϋπολογισμό του Δήμου Μυκόνου, και η επιλογή θα γίνει κατόπιν διαγωνιστικής διαδικασίας. Η ανεύρεση στέγης είναι εξόχως σημαντική για το νησί, καθώς σε άλλη περίπτωση, οι κομβικές υπηρεσίες του νησιού, θα παραμείνουν υποστελεχωμένες ή ακόμα και κενές.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι, όπως επικοινωνήσουν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλ. 22893-60113 του γραφείου Δημάρχου (αρμόδια υπάλληλος: Ιωαννίδου Έλενα), ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση lease@mykonos.gr

Σχετικά Άρθρα

Δ. Πτωχός: «Είμαστε έτοιμοι για καθαρότερη και πιο βιώσιμη ενεργειακή πολιτική»

otavoice

Π.Ν.Α: Επαφές του Αντιπεριφερειάρχη Φ. Ζαννετίδη στην Κω

otavoice

Π.Α: Ολοκληρώθηκαν οι αυτοψίες των πυρόπληκτων επιχειρήσεων

otavoice

Π.Δ.Μ: Σύσκεψη για το Φωτοβολταϊκό σταθμό στην Δ.Κ. Λευκάρων

otavoice

Δήμος Αθηναίων: «Αγκαλιά με ένα δέντρο συνυπάρχω»

otavoice

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και σήμερα σε οκτώ περιφέρειες

otavoice