OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

ΑΝΑΣΑ: Μηδέν από μηδέν, μηδέν-Θλιβερές εικόνες, ένα «μακέτο» και μια «φαντασία»

Μηδέν από μηδέν, μηδέν. Θλιβερές εικόνες, ένα «μακέτο» και μια «φαντασία» τα έργα της ΠΙΝ που επιθεώρησε ο πρωθυπουργός στην Κέρκυρα.

Την επιχείρηση στήριξης του υποτιθέμενου έργου της Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα κατά την προεκλογική επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχολιάζει η παράταξη του υποψήφιου περιφερειάρχη Θεόδωρου Γαλιατσάτου ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά.

Στην ανακοίνωση κάνουν λόγο για θλιβερές εικόνες, σε έργα “μακέτο” τα οποία είχαν δρομολογηθεί από την προηγούμενη περιφερειάκη αρχή και έχουν μείνει στάσιμα, λόγω της αναποτελεσματικότητας που έχει επιδείξει η σημερινή περιφερειακή αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δεν υπάρχει καλύτερη επιβεβαίωση του μη έργου της περιφερειακής αρχής Κράτσα-Τσαγκαροπούλου και της κυβέρνησης της ΝΔ στην Κέρκυρα μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στα δύο έργα που επελέγησαν, προφανώς, για προβολή του έργου τους.

Στην Villa Rossa όπου η μεν υπουργός Πολιτισμού προσπαθεί ματαίως, όπως δείχνει η φωτογραφία, να διακρίνει ποιο έργο συντελείται, ο δε πρωθυπουργός, που ακούγεται να λέει, σε σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε, «..ωραία θα βάλουμε την φαντασία μας να δουλέψει…».

Στο «καφέ γυαλί» όπου, όπως επίσης δείχνει η φωτογραφία, ο πρωθυπουργός θαύμασε ένα «μακέτο» αντί για εργοτάξιο.

Αυτή είναι δυστυχώς η δράση και η αποτελεσματικότητα της περιφερειακής αρχής στην Κέρκυρα. Oύτε τα δρομολογημένα έργα δεν είναι σε θέση να προωθήσει. Δεν έχει ούτε ένα έργο ολοκληρωμένο η έστω σε προχωρημένο στάδιο να παρουσιάσει!

Για την ιστορία: Και για τα δυο αυτά έργα έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες, έχουν χρηματοδοτηθεί οι προϋπολογισμοί τους, και έχουν προωθηθεί στο ΕΣΠΑ 2014-2020 με αποφάσεις της περιφερειακής αρχής ΑΝΑΣΑ από τις αρχές του 2019.

Η κ. Κράτσα-Τσαγκαροπούλου δεν σώζεται, όσες «αβάντες» και να της προσφέρει ο πρωθυπουργός. Άλλωστε θα το διαπίστωνε για τα καλά και ο ίδιος αν πήγαινε μια βόλτα στην παραλιακή της Γαρίτσας με τους τεράστιους λάκκους της ντροπής που χάσκουν εκεί όσα χρόνια είναι η θητεία τους.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΡΧΩΝ
ΑΝΑΣΑ για τα Ιόνια Νησιά

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ρόδου: Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες ανάπλασης στην παραλιακή ζώνη

otavoice

ΠΣτΕ: Σχολικό βοήθημα 120 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»

otavoice

Εντυπωσιάζει η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Η δημοτική αρχή Ηλίδας, στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

otavoice

Ο δήμαρχος Σπάρτης στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά

otavoice