OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στον δήμαρχο Πλατανιά η υποψήφια βουλευτής Χανίων, Καλλιόπη Τσιμιτσή

Η Καλλιόπη Τσιμιτσή υποψήφια Βουλευτής Χανίων με την Εθνική Δημιουργία ( σύμπραξη Φαήλου Κρανιδιώτη και Θάνου Τζήμερου) επισκέφθηκε σήμερα τον Δήμαρχο Πλατανιά Ιωάννη  Μαλανδράκη.
Στην συνάντηση με τον δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωαννη Μαλανδράκη παρευρέθει στην συζήτηση και ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Γεώργιος Καλαϊτζάκης και ο κ. Αλεξάκης Μιχαήλ Περιφερειάρχης Κρήτης του κόμματος της Νέας Δεξιάς εταίρου του συνασπισμού της Εθνικής δημιουργίας και υποψήφιος βουλευτης Ηρακλείου με την εθνική Δημιουργία.
Σε εγκάρδιο κλίμα καθώς ο Δήμαρχος Πλατανιά έχει προσφέρει σημαντικό έργο στη τοπική κοινωνία,  η υποψήφια Βουλευτής ενημερώθηκε για την επέκταση του ΒΟΑΚ μέχρι την Κίσσαμο, τα φράγματα και τα έργα διαχείρισης νερού στον Ταυρωνίτη, την παραχώρηση έξι μέτρων κατά μήκος του στρατιωτικού αεροδρομίου του Μάλεμε για πεζοπορική και ποδηλατοδρομική διαδρομή, για τη νέα γέφυρα Κερίτη, για την ένταξη του συνόλου των 127 οικισμών, από τον Ομαλό μέχρι την Σπάθα, στο τοπικό πολεοδομικό σχέδιο όπως και άλλα έργα ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ που έχει πάρει ο δήμος Πλατανιά και αλλάζουν τελείως την εικόνα της περιοχής και κυρίως βελτιώνουν τη ποιότητα ζωή των κατοίκων.
Ο Δήμαρχος Πλατανιά τους ενημέρωσε ότι το ύψος των χρηματοδοτήσεων που εξασφαλίστηκαν και δόθηκαν αυτή την τετραετία, συνολικά στους δήμους του νομού Χανίων ήταν υψηλό !! Στο τέλος τους ενημέρωσε ότι ο στόχος του είναι και θα συνεχίσει να είναι η ανάπτυξη του Δήμου Πλατανιά και η ποιότητα της ζωής των κατοίκων του .
Μέσα σ’ αυτό το εγκάρδιο κλίμα η κ. Τσιμιτσή Καλλιόπη δώρισε ένα πίνακα ζωγραφικής στο Δήμαρχο, έργο του Μιχαήλ Αλεξάκη.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Ρόδου: Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες ανάπλασης στην παραλιακή ζώνη

otavoice

ΠΣτΕ: Σχολικό βοήθημα 120 € μέσω της δράσης «αρχή…ΖΩ!»

otavoice

Εντυπωσιάζει η παρουσία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην 88η ΔΕΘ

otavoice

Η δημοτική αρχή Ηλίδας, στους αγιασμούς για την νέα σχολική χρονιά

otavoice

Χωρίς προβλήματα η έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου

otavoice

Ο δήμαρχος Σπάρτης στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά

otavoice