OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

«Μπλε» το Ρολόι & το Δημαρχείο Γρεβενών, για την Παγκόσμια Ημέρα Ευχής

Με μεγάλη χαρά, ο Δήμος Γρεβενών ανταποκρίθηκε στο αισιόδοξο και εορταστικό κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τη συμμετοχή του στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής. Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, 29 Απριλίου, θα είναι φωταγωγημένο στις μπλε αποχρώσεις του Make-A-Wish, το Ρολόι και το Δημαρχείο της πόλης, δίνοντας με τον συμβολικό αυτό τρόπο δύναμη σε όλα τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες!

«Εάν θέλετε να συμβάλλετε και εσείς, μπορείτε να μεταβείτε στο φωταγωγημένο σημείο, φορώντας κάτι μπλε, και να αναρτήσετε μία φωτογραφία στα social media, κάνοντας tag | mention τον οργανισμό (@Make-A-Wish Greece). Όλοι μαζί θα βοηθήσουμε τον οργανισμό να φτάσει σε ΟΛΑ τα παιδιά που έχουν ΑΝΑΓΚΗ από την εκπλήρωση της ευχής τους!», το μήνυμα των διοργανωτών

Η 29η Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Ευχής. Πρόκειται για την 43 η επέτειο από την εκπλήρωση της πρώτης ευχής παιδιού με σοβαρή ασθένεια, του μικρού Chris, στο Φοίνιξ της Αριζόνα, το 1980. Η ημέρα αυτή γιορτάζεται σε 50 χώρες σε όλον τον κόσμο με διάφορες δράσεις, φωταγωγώντας σημαντικά μνημεία σε μπλε αποχρώσεις και διαδίδοντας το όραμα του οργανισμού. Στην Ελλάδα, στη μπλε φωταγώγηση συμμετέχουν περισσότεροι από 55 Δήμοι, ανάμεσά τους και ο Δήμος Γρεβενών!

Σχετικά Άρθρα

Ομόφωνα το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων: «Όχι στις θηριώδεις ανεμογεννήτριες μέσα στον πατραϊκό κόλπο»

otavoice

Ο πατέρας του 19χρονου στο ΔΣ Κασσάνδρας: “Κάποιος πρέπει να μου πει ποιος μου σκότωσε το παιδί μου”

otavoice

Ο Δ. Κατερίνης διοργανώνει Ημερίδα Προσχολικής Αγωγής κι Εκπαίδευσης

otavoice

Ολοκληρώνεται ο Πολιτιστικός Σεπτέμβρης του Δ. Λυκόβρυσης-Πεύκης

otavoice

ΚΕΔΕ: Ξεκίνησαν από τα Γιάννενα οι προσυνεδριακές εκδηλώσεις διαλόγου ενόψει του Ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου

otavoice

Δήμαρχος Πετρούπολης: «Θα μπούμε μπροστά, να κουρελιάσουμε άδικους νόμους και απειλές»

otavoice