OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Σκέρτσος: Για το φιάσκο στις εξετάσεις φταίει η υπηρεσιακή κυβέρνηση και η απλή αναλογική

Ξεπέρασε κάθε όριο γελοιότητας και πολιτικού κανιβαλισμού για μια ακόμη φορά ο εκπρόσωπος της ΝΔ Άκης Σκέρτσος. Κατά την προσφιλή του μέθοδο αναζήτησε ενόχους ακόμη και σε μια υπηρεσιακή κυβέρνηση 48 ωρών. Προφανώς για τον κ. Σκέρτσο αν ήταν η Κεραμέως στο πόστο της δεν θα είχαμε την κυβερνοεπίθεση. Τραγελαγικά πράγαματα, που υποτιμούν την νοημοσύνη των πολιτών.

Σε μια προσπάθεια να χρυσώσει το χάπι και πιστός στην λογική της αποποίησης ευθυνών, ο εκπρόσωπος της ΝΔ Άκης Σκέρτσος, το πρωί της Τρίτης δήλωσε στο Mega ότι για το φιάσκο των εξετάσεων φταίει η υπηρεσιακή κυβέρνηση, αφού δεν κυβερνά η ΝΔ αλλά και ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ γιατί έφερε την απλή αναλογική.

«Βρισκόμαστε στο πλαίσιο υπηρεσιακής κυβέρνησης που μας έχει οδηγήσει η νάρκη της απλής αναλογικής που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο πολιτικό μας σύστημα» σημείωσε χαρακτηριστικά ξεχνώντας πως όλος ο κρατικός μηχανισμός έχει παραμείνει στις θέσεις του και η αιτιολόγηση αυτή μόνο σε ιθαγενείς τριτοκοσμικής μπανανίας θα μπορούσε να ειπωθεί. Που είναι το επιτελικό κράτος;

Ο κ. Σκέρτσος δεν σταμάτησε μόνο εκεί αλλά πρόσθεσε  ότι τέτοιου είδους κυβερνοεπιθέσεις «είναι καθημερινό φαινόμενο». Φαίνεται πως τελικά όλα είναι συνήθη, όπως το έγκλημα στα Τέμπη όπου και εκεί έφταιγαν οι πάντες εκτός της κυβέρνησης. Σύνηθες λοιπόν το φαινόμενο να καταρρέουν κρίσιμες κρατικές δομές.

Σχετικά Άρθρα

Στο 3% αυξήθηκε ο πληθωρισμός τον Αύγουστο, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ

otavoice

Άνδρας απειλεί να πέσει από τον 6ο όροφο κτiρίου, λέει πως κρατά φιάλη προπανίου

otavoice

Παραιτήθηκε η Βούλα Κεχαγιά από εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

otavoice

Χιλιάδες μαθητές επιστρέφουν αύριο στα θρανία – “Πληγή” οι συγχωνεύσεις

otavoice

Στη Θεσσαλονίκη από σήμερα ο Νίκος Ανδρουλάκης

otavoice

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι η Βόρεια Κορέα θα αυξήσει τον αριθμό των πυρηνικών της όπλων

otavoice