OTA VOICE
Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αλβανία: Στη φυλακή παραμένει ο Μπελέρης – Ελεύθερος με περιοριστικά μέτρα ο Κοκαβέσης

Στη φυλακή Τιράνων παραμένει ο Φρέντη Μπελέρης ενώ ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει, αφέθηκε ο Παντελής Κοκαβέσης.  Fredi-Beleri-dhe-dosja-e-tij-transferohen-ne-Tirane-hetimet-do-ti-zhvilloje-SPAK-1200x630-1Σύμφωνα με το himara.gr ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η εξέταση της προσφυγής κατά της απόφασης προφυλάκισης που είχαν καταθέσει και οι δύο. Το «παρών» στο δικαστήριο σήμερα έδωσε μόνο Κοκαβέσης καθώς τον κ. Μπελέρη τον εκπροσώπησε ο δικηγόρος του.

Και οι δυο βρίσκονται ήδη 20 ημέρες στη φυλακή, καθώς η σύλληψή τους από τις αλβανικές αστυνομικές δυνάμεις έγινε τα ξημερώματα της 12ης Μαΐου, δύο ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές.

Είναι εμφανές πως το καθεστώς Έντι Ράμα επιχειρεί να ανατρέψει την δημοκρατική εκλογή Μπελέρη στην ιστορική Χειμάρρα και να επιβάλλει το φερέφωνο της(Γκόρο), αφού πίσω από την επιχείρηση πολιτικής εξόντωσης του βορειοηπειρώτη κρύβονται τεράστια επιχειρηματικά συμφέροντα και η πολιτική συρρίκνωσης της ελληνικής κοινότητας.

Σχετικά Άρθρα

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ελληνίδα αθλήτρια στίβου θετική σε έλεγχο ντόπινγκ

otavoice

Οι παρεμβάσεις για τις τιμές του ρεύματος – Τα πιθανά σενάρια και οι αντιδράσεις

otavoice

Παραιτήθηκε ο πρώτος υπουργός της Ουαλίας, Βογκάν Γέθινγκ

otavoice

Επανεξελέγη πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ρομπέρτα Μέτσολα

otavoice

Διαμαρτυρία στο υπουργείο Υγείας ενάντια στο νομοσχέδιο για Ψυχική Υγεία και Απεξάρτηση

otavoice

Αλλεπάλληλοι και μυστηριώδεις εκτροχιασμοί τρένων στη Ρωσία

otavoice