OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Στην Άρτα στις 5 Ιουνίου, το πρώτο «ραντεβού» της Εθνικής γυναικών Βόλεϊ

Στις 5 Ιουνίου ορίστηκε η ημερομηνία κατά την οποία, για μία ακόμη φορά, θα «χτυπήσει η καρδιά» του ελληνικού γυναικείου βόλεϊ στην πόλη της Άρτας, μόλις λίγους μήνες μετά την πραγματοποίηση του Final-4 στο Κλειστό Γυμναστήριο Τ9 Κωστακιών.

Στο προπονητικό αυτό ραντεβού, με στόχευση τη συμμετοχή στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (15/8-3/9), έχουν κληθεί οι αθλήτριες της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ που επρόκειτο να παραμείνουν στην Άρτα για το διάστημα τριών εβδομάδων.

Στην πρώτη αυτή φάση αναμένεται να πραγματοποιηθούν κοινές προπονήσεις μεταξύ της ελληνικής και αιγυπτιακής εθνικής ομάδας (16-24 Ιουνίου), καθώς και τρία φιλικά παιχνίδια (18-20 Ιουνίου).

Υπενθυμίζεται ότι η απόφαση της εθνικής να έρθει εδώ για την προετοιμασία της οφείλεται στη μεγάλη επιτυχία της διεξαγωγής του Final-4 από τη Δημοτική Αρχή, αλλά και στην καλή διάθεση και στην εργατικότητα και τον συντονισμό όλων όσων εργάστηκαν για το Κύπελλο μέσα και έξω από το γήπεδο.

Στόχος της φιλοξενίας της Εθνικής Ομάδας Βόλεϊ Γυναικών, είναι η ανάδειξη του αθλήματος στην περιοχή, αλλά και η γνωριμία μαθητών και αθλητών με αθλητές διεθνούς φήμης.

Σχετικά Άρθρα

Δ. Κατερίνης: Σε πλήρη εξέλιξη η κατασκευή – βελτίωση της οδού Μ. Μηλιάς – Καρυών

otavoice

Π.Δ.Ε: Ο Χ. Μπονάνος στο τουρνουά μπάσκετ 3on3

otavoice

Σε ετοιμότητα οι υπηρεσίες του Δήμου Πύργου για ενδεχόμενα ακραία καιρικά φαινόμενα

otavoice

Δ.Αμαρουσίου: Αυτοψία Αμπατζόγλου στο έργο Ανακατασκευής και Συντήρησης οδών

otavoice

Συλλυπητήριο μήνυμα Α. Κολιάδη για την απώλεια του πρώην δημάρχου Πάτμου, Γρ. Καμπόσου

otavoice

Δ.Ωραιοκάστρου: Σύμβαση για ανάπλαση της πλατείας Πενταλόφου

otavoice