OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Καινοτόμες δράσεις αθλητισμού για όλους στον Δήμο Νέας Σμύρνης

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Διονύσης Κονιδάρης και η Διεύθυνση Αθλητισμού του Δήμου Νέας Σμύρνης επικεντρώνονται στο σχεδιασμό και την πραγματοποίηση αθλητικών δράσεων για όλες τις ηλικιακές ομάδες της πόλης στοχεύοντας αφενός στην αρμονική ανάπτυξη του σώματος και του πνεύματός τους και αφετέρου στην προαγωγή της κοινωνικής τους ζωής.
Για το λόγο αυτό, σε τακτά χρονικά διαστήματα, διεξάγονται στο Δήμο, πέρα από τις καθιερωμένες εβδομαδιαίες δράσεις, κι άλλες, έκτακτες, είτε στο Άλσος της πόλης μας είτε σε κοντινές περιοχές εντός της Αττικής. Την Τετάρτη 31 Μαΐου πραγματοποιήθηκε μάθημα pilates στο Άλσος. Οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν με ενθουσιασμό το πρόγραμμά τους κάτω από το πράσινο των πεύκων και τις ακτίνες του ήλιου.
Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Διονύση Κονιδάρη «οι πολίτες της Νέας Σμύρνης έχουν αγκαλιάσει με μεγάλο ενθουσιασμό όλες τις δράσεις αθλητισμού γι’ αυτό και στόχος μας είναι να τους προσφέρουμε συνεχώς καινοτόμα αθλητικά προγράμματα και ενδιαφέρουσες δράσεις. Είμαστε δίπλα στους δημότες μας και προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους στον αθλητισμό».
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της διευθύντριας του αθλητικού τμήματος Σοφίας Νικολαΐδου, η οποία επισήμανε τη σημασία της υιοθέτησης νέων πρακτικών στη βελτίωση της καθημερινότητας αλλά και της ψυχολογίας των αθλούμενων.

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice