OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Στη συντήρηση των υπαίθριων δημοτικών αθλητικών κέντρων προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου

Στη συντήρηση των αθλητικών χώρων προχωρά, ο Δήμος Ηρακλείου με τη σχετική σύμβαση που υπέγραψε σήμερα ο δήμαρχος, Βασίλης Λαμπρινός, και αφορά στον εκσυγχρονισμό και την αποκατάσταση των υπαίθριων δημοτικών αθλητικών κέντρων.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση αυτού του σημαντικού, όπως το χαρακτήρισε, για την πόλη του Ηρακλείου, αλλά και τους οικισμούς, έργου σκοπός του οποίου είναι η αποκατάσταση των προβλημάτων που η χρήση και η παλαιότητα έχουν προκαλέσει για να αποδοθούν αναβαθμισμένα και ασφαλή στους πολίτες κάθε ηλικίας.

«Η Δημοτική αρχή σταθερά προσηλωμένη στο στόχο της έχει καταφέρει με τις κατάλληλες παρεμβάσεις να αναδείξει το Ηράκλειο σε προορισμό παγκόσμιων και εθνικών αθλητικών γεγονότων, ενώ η δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων και ο εκσυγχρονισμός αυτών που, ήδη, λειτουργούν, αποτελεί μια από τις προτεραιότητές της», επισήμανε ο δήμαρχος σημειώνοντας ότι το έργο έχει αρχικό προϋπολογισμό 614.000 ευρώ και τελικό ποσό σύμβασης τις 293.985,07 ευρώ, με  χρονοδιάγραμμα υλοποίησής του τους 18 μήνες. Η μελέτη του έργου χρηματοδοτήθηκε από τη δημοτική εταιρία Ανάπτυξης Αθλητισμού Α.Ε, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της.

Οι αθλητικοί χώροι στους οποίους αφορά το έργο είναι τα αθλητικά κέντρα: «Φορτέτσας, Κατσαμπά, περιοχής Τζάμπο Σταυρακίων σε γήπεδο ποδοσφαίρου και γήπεδο μπάσκετ, Βουτών σε γήπεδο μπάσκετ και γήπεδο ποδοσφαίρου, Χρυσοπηγής, Δαφνών,  Κνωσσού, Γήπεδο μπάσκετ οδού Εφόδου και  γήπεδο Βασιλειών».

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice