OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Η δυναμική Λευκή Νικολέτου φέρνει αέρα αλλαγής στον Δήμο Σπάρτης με την «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» του Β. Βαλιώτη!

Είναι νέα, σύζυγος και μητέρα, με δυναμική, όραμα και πολύ όρεξη για προσφορά στα κοινά!

Η Λευκή Νικολέτου τάραξε τα αυτοδιοικητικά νερά της Σπάρτης με την απόφασή της να κατέβει υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» του Δημάρχου και εκ νέου υποψήφιου Βαγγέλη Βαλιώτη.

Η δυναμική Λευκή με μοναδικό γνώμονα την αγάπη για τον τόπο της αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα και εμφανίζεται αποφασισμένη να πετύχει. Όπως άλλωστε κάνει όλα τα χρόνια από όποια θέση ευθύνης έχει αναλάβει.

Πολυμήχανη και καταξιωμένη υπηρετεί εδώ και χρόνια την Τοπική Αυτοδιοίκηση με σθένος και αποφασιστικότητα. Αγωνίστηκε σκληρά για να πετύχει και το πέτυχε χάρη στην επίπονη προσπάθεια της.

Επιστρατεύει πάντα την μεθοδικότητα, την ευελιξία, την επινοητικότητα και πολλές άλλες αρετές που διαθέτει προκειμένου να προσφέρει στο σύνολο, πάντοτε με σθένος και αυταπάρνηση προς το επιθυμητό.

Έχει αποδείξει πως μπορεί να γίνει μια αξιόπιστη εκπρόσωπος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που βρίσκεται κοντά στον πολίτη και έχει τη δυνατότητα να καταλάβει υψηλές θέσεις με επιτυχία.

Η συμμετοχή των γυναικών στα δημοτικά ή τα περιφερειακά συμβούλια άλλωστε μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μιας διαφορετικής οπτικής και προσέγγισης των τοπικών προβλημάτων από την κεντρική διοίκηση, η οποία κατά κανόνα αποτελεί ένας προνομιακός χώρος έκφρασης και πολιτικής δραστηριοποίησης του ανδρικού πληθυσμού της χώρας.

Τα τελευταία χρόνια στην χώρα μας βέβαια συναντάμε πολλές Ελληνίδες που θέτουν τον εαυτό τους στην κρίση του λαού, ώστε να περάσουν την πόρτα των Περιφερειών και των Δήμων της Χώρας. Πλέον έχουν πάρει το τιμόνι στα χέρια τους και δείχνουν, ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες, έχουν το σημαντικότερο όπλο μαζί τους, τη θέληση!

Έτσι και η Λευκή Νικολέτου! Γνωρίζει όσο λίγοι την πόλη της Σπάρτης, περπάτησε στους δρόμους της και γνωρίζει κάθε γειτονιά της.  Μέσα από τον εργασιακό της χώρο έρχεται καθημερινά σε επαφή με τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας.

Στο πρόσωπο του Βαγγέλη Βαλιώτη αναγνωρίζει ότι είναι ο ιδανικός για να αναλάβει ξανά τα ηνία του Δήμου Σπάρτης. Το όραμά του για τον Δήμο, η αμεσότητα που έχει  στην επικοινωνία του με τον πολίτη, η εργατικότητά του, το ολοκληρωμένο και συγκροτημένο πρόγραμμα του συνδυασμού του είναι αυτό που χρειάζεται ο τόπος της.

Αποδέχτηκε την τιμητική πρόσκλησή του να συνδράμει κι εκείνη με τις γνώσεις και τις δυνάμεις της και να εργαστεί κοντά του.

Ο Βαγγέλης Βαλιώτης με μήνυμα του σε Μέσο κοινωνικής δικτύωσης τόνισε:

Σχετικά Άρθρα

Ηχηρό «όχι» από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο σχέδιο του ΤΑΙΠΕΔ για την Αρετσού

otavoice

Δ. Ρόδου: Ο Αν. Κωνσταντάρος διευθύνων σύμβουλος στον Οργανισμό Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού

otavoice

Για πρώτη φορά στο δήμο Θερμαϊκού, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τριάθλου

otavoice

Στη μάχη κατάσβεσης της πυρκαγιάς στο Σοφικό, οι δυνάμεις του δήμου Κορινθίων

otavoice

ΠΔΕ: 15 εκατ. ευρώ σε νέα έργα ενεργειακής αναβάθμισης δημοσίων κτιρίων

otavoice

Το Happy Traveller στο δημαρχείο της Τήλου (βίντεο)

otavoice