OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Τι θα γίνει με το ντιμπέιτ – Συνεδριάζει εκτάκτως αύριο η Διακομματική

Αμφίβολη είναι η διεξαγωγή του ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών το βράδυ της Πέμπτης, 15 Ιουνίου, λόγω της πολύνεκρης τραγωδίας ανοιχτά της Πύλου και της κήρυξης εθνικού πένθους που αποφάσισε η υπηρεσιακή κυβέρνηση. Για το θέμα αυτό καλείται να αποφασίσει η διακομματική επιτροπή, η οποία όπως έγινε γνωστό θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 11.00 το πρωί της Πέμπτης.

Υπενθυμίζεται ότι προβληματισμός επικρατούσε από το μεσημέρι στους δημοσιογράφους οι οποίοι θα συμμετέχουν στο προγραμματισμένο debate μετά την πολύνεκρη τραγωδία με το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι έξι δημοσιογράφοι οι οποίοι θα δώσουν με τις ερωτήσεις τους τον τόνο της τηλεμαχίας βρίσκονταν σε διαβουλεύσεις έτσι ώστε να διαφανεί το κατά πόσο το debate πρέπει να διεξαχθεί στην σκιά του ναυαγίου.

Την ίδια ώρα, τα κομματικά επιτελεία ακύρωναν τις σημερινές αλλά και αυριανές εκδηλώσεις. Όπως είναι γνωστό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβαλε την προγραμματισμένη για το βράδυ της Τετάρτης ομιλία του στην Πάτρα, ο Αλέξης Τσίπρας ανέβαλε όλες τις εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και ο Νίκος Ανδρουλάκης την παρουσίαση του προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Σχετικά Άρθρα

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι η Βόρεια Κορέα θα αυξήσει τον αριθμό των πυρηνικών της όπλων

otavoice

Γάζα: Τουλάχιστον 40 Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινό βομβαρδισμό σε καταυλισμό εκτοπισμένων

otavoice

Τρομακτικό ρεκόρ δολοφονιών υπερασπιστών του περιβάλλοντος στην Κολομβία το 2023

otavoice

Η Ρωσία λέει πως κατέρριψε 71 drones της Ουκρανίας – Φωτιά σε κτίριο κατοικιών

otavoice

Κομβική συνάντηση στην Πολιτική Γραμματεία ΣΥΡΙΖΑ – Οι εξελίξεις για την ηγεσία

otavoice

Κακοκαιρία Atena σε 3 φάσεις: Σε εξέλιξη από τα Δυτικά με ισχυρές βροχές

otavoice