OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Oρκωμοσία έξι εργαζομένων στον Δήμο Κω

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε από τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, η ορκωμοσία, ως μόνιμων υπαλλήλων του Δήμου Κω, έξι εργαζομένων που απασχολούνταν επί σειρά ετών στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι», το οποίο διαχειρίζονταν η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ, στο πλαίσιο του ενιαίου Δήμου Κω.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς ανέφερε χαρακτηριστικά «…σας καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του Δήμου Κω, με ικανοποίηση για τη διασφάλιση της εργασιακής θέσης σας αλλά κυρίως διότι θα συνεχίσετε να προσφέρετε σημαντικό έργο μέσα από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου μας, σε ευάλωτους συμπατριώτες και συμπατριώτισσές μας. Η μέχρι τώρα προσφορά σας αναγνωρίζεται από την τοπική κοινωνία και εσείς αποτελείτε σημαντικό κεφάλαιο στο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου μας».

Οι έξι εργαζόμενοι (2 ΠΕ Κοινωνιολόγοι, 1 ΠΕ Ψυχολόγος, 1 ΔΕ Νοσηλεύτρια και 2 ΥΕ Οικογενειακοί Βοηθοί) τοποθετήθηκαν στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτικών Ισότητας των Φύλων του Δήμου Κω, μέσω της προκήρυξης 4Κ/2020 του ΑΣΕΠ, όπου θα συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντα τους, προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη βοήθειας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το «Βοήθεια στο Σπίτι» παρέχονταν υποστηρικτικές υπηρεσίες σε περίπου 180 συνδημότες μας, σε όλο το νησί.

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice

Π.Ν.Α: Χορήγηση Υποτροφιών Ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice