OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Βόμβα!!! Η ΚΑΕ Ολυμπιακός παίρνει το ΣΕΦ – Η φιέστα του τίτλου

Στην ΚΑΕ Ολυμπιακός περνάει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όπως δήλωσαν στη φιέστα του Σαββάτου (17/6) ο Γιώργος κι ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Η βόμβα έσκασε! Την ώρα που ο κόσμος του Ολυμπιακού φώναζεγια πάντα στο λιμάνι Αγγελόπουλοι“, ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκαναν τη μεγάλη αποκάλυψη!

“Ήρθε η ώρα ο Ολυμπιακός να αποκτήσει το δικό του γήπεδο” ήταν η ατάκα του Παναγιώτη Αγγελόπουλου, που σήκωσε τους πάντες όρθιους για ένα απίθανο standing ovation.

Ο αδελφός του και συνιδιοκτήτης της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Αγγελόπουλος τόνισε: «Το 2019, όταν αποφασίσαμε να φύγουμε από το ΟΑΚΑ και το “μέχρι τέλους” ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μας. Αν δεν είχαμε τη δική σας υποστήριξη, δεν θα τα είχαμε καταφέρει. Κανείς δεν ήξερε αν θα πετύχει αυτή η απόφαση. Εσείς μας στηρίξατε. Το μέχρι τέλους συνεχίζεται… τώρα ξεκινάμε!».

Αποθέωση για τον Αργύρη Καμπούρη, από τα δικά του χέρια έφτασε το τρόπαιο της Basket League στο βάθρο του ΣΕΦ.

Ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, ο άνθρωπος με τις βολές του οποίου η Εθνική Ελλάδας κλείδωσε το EuroBasket το 1997, ήταν συγκινημένος και γι’ αυτές τις στιγμές ευχαρίστησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την τιμή που του έκανε.

Αποθέωση για τον Σάσα Βεζένκοβ, από τον κόσμο του Ολυμπιακού που του ζητούσε να μείνει στην Ελλάδα και να μην πάει στο NBA για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκς.

Ο Βεζένκοβ άκουσε για ακόμα μία φορά τον κόσμο να του ζητάει να μείνει στην Ελλάδα και να κλείσει τα αυτιά του στις Σειρήνες του NBA, να γυρίσει δηλαδή την πλάτη στους Κινγκς που τις επόμενες εβδομάδες, αν όχι τις επόμενες ημέρες, θα προσπαθήσουν να τον πάρουν στο Σακραμέντο.

Σχετικά Άρθρα

Κύπρος – ΗΠΑ: Υπέγραψαν Οδικό Χάρτη Διμερούς Αμυντικής Συνεργασίας

otavoice

«Σχέδιο Μάρσαλ» για την ΕΕ προτείνει ο Μάριο Ντράγκι

otavoice

H εξειδίκευση των οικονομικών εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

otavoice

Ρωσία: Δεν αρνείται ότι προμηθεύτηκε βαλλιστικούς πυραύλους από το Ιράν

otavoice

Ιράν: Στο Ιράκ η πρώτη επίσκεψη στο εξωτερικό του νέου προέδρου Μασούντ Πεζεσκιάν

otavoice

Μαρόκο: Τουλάχιστον 11 νεκροί από πλημμύρες στο νότο

otavoice