OTA VOICE
Ντουντούκα

Όπου φύγει, φύγει.. Βουκεφάλας και Αλέξανδρος

Σχολιάζει ο Αθανάσιος Μπέλτσος
Όπου φύγει, φύγει…
Ξημέρωσε η Θεσσαλονίκη χωρίς το άγαλμα του Μεγ. Αλεξάνδρου, στην παραλία. Ο Βουκεφάλας αφήνιασε και πήρε τον Αλέξανδρο μακριά, πήραν δρόμο μετά τα χθεσινά προεκλογικά μασκαριλίκια.
Τους θυμήθηκε ξαφνικά ο ηγεμόνας (μέχρι σήμερα δεν περνούσε καν από εκεί) ο δούρειος ίππος, ο υπερασπιστής και εφαρμοστής της Συμφωνίας της Ντροπής. Αυτός που μας αποκαλούσε ακροδεξιούς, φασίστες και που έστελνε non paper σε βουλευτές και στελέχη να μη συμμετέχουν σε εκδηλώσεις.
Αυτός που δεν τον είδαμε ούτε μια φορά σε ένα συλλαλητήριο, σε μια διαμαρτυρία. Τυχαίο;
Γιατί μπορεί σαν χρήσιμος ηλίθιος ο Τσίπρας να έκανε την δουλειά, κάποιοι άλλοι όμως του άνοιξαν διάπλατα τον δρόμο με την στάση τους, αδειάζοντας εκατομμύρια Έλληνες που βγήκαν στους δρόμους.
Μήπως θυμάστε η Νέα Δημοκρατία σαν αξιωματική αντιπολίτευση να μπήκε μπροστά στο εθνικό θέμα. Να βάλει φραγμό στο κοινοβούλιο, που μπορούσε; Να μας υπερασπιστεί απέναντι στην κρατική βία;
Αντί να κινήσουν γη και ουρανό επέλεξαν να κρυφτούν και απλά να κάνουν ψηφοθηρία. Ποια ήταν η επίσημη γραμμή Μητσοτάκη; Τσίπρα κάνε εσύ το έγκλημα και εγώ θα το αναγνωρίσω.
ΝΤΡΑΠΗΚΕ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ Προεκλογικό ντεκόρ ο Μεγ. Αλέξανδρος, ξανάπιασαν τα άρματα οι μακεδονομάχοι.
Θα το ξαναπώ και προκαλώ όποιον έχει καρύδια να βγει να με διαψεύσει… ο Μητσοτάκης ήταν σε συνεννόηση μέσω της αμερικανικής πρεσβείας και είχε δώσει το πράσινο φως να προχωρήσει ο Τσίπρας. Δεν το λέω τυχαία, το γνωρίζω. Η νομιμοποίηση ήταν το προαπαιτούμενο αφού ούτως ή αλλιώς είχε εξασφαλιστεί μέσω Καμμένου-Θοδωράκη η πλειοψηφία στην Βουλή. Αυτό για να καλλιεργηθεί η πολιτική απάτη πως δεν μπορούμε να πάρουμε πίσω την υπογραφή μας.. λες και υπέγραψε ο ελληνικός λαός.
Λες και οι λαοί, τα έθνη δεσμεύονται από αποφάσεις ή συμφωνίες που καταπατούν τα κυριαρχικά τους δικαιώματα και την ιστορίας τους.
Αλήθεια η Τουρκία ποια συνθήκη τηρεί καταπατώντας τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στο Αιγαίο; Ποια διεθνή συμφωνία την έδωσε το δικαίωμα να βεβηλώσει την Αγιά Σοφιά; Ποια συνθήκη της επέτρεψε να εισβάλει στην Κύπρο και να μην έχει καμιά κύρωση;
Όσοι πολιτικοί, νομικοί και διεθνολόγοι σας λένε πως η Ελλάδα δεν μπορεί να ακυρώσει τις Πρέσπες είναι ΨΕΥΤΕΣ και υπηρέτες της πολιτικής της εθνικής συρρίκνωσης και ταπείνωσης.
Τα πράγματα είναι απλά… κατεβάζεις μια πρόταση ακύρωσης στην Ελληνική Βουλή της συμφωνίας ως αντεθνική και την καταργείς. Τόσο απλά… με 151 βουλευτές και άσε τους σφετεριστές αλβανοσλάβους να χτυπιούνται ότι είναι Μακεδόνες… κάνε και ένα καθολικό εμπάργκο και τέλος …
Αλλά όταν η Μακεδονία δεν έχει αντανακλαστικά και έχει καθυποταχθεί στον κομματισμό απεμπολώντας την ιστορία της , τι περιμένεις;

Σχετικά Άρθρα

Η ακτινογραφία των κομμάτων σε απόλυτους αριθμούς- Τι έδειξε η ευρωκάλπη

otavoice

Ευρωεκλογές: Πρώτο κόμμα η αποχή με +60% – Η κοινωνία τους γυρνάει την πλάτη

otavoice

Ο σκάρτος και η αλληλεγγύη

otavoice

Ενοχλούμε με τις θέσεις μας και μας χτυπάνε ηλεκτρονικά τρωκτικά

otavoice

Αγωνίζομαι να μείνω άνθρωπος

otavoice

Κύριε Πρωθυπουργέ ποιες είναι σαχλαμάρες;

otavoice