OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Λέρος: Στη χοροεσπερίδα του Συλλόγου Δωδεκανησιακής Μέλισσας, ο Μ. Κόλιας

Από την χοροεσπερίδα του Συλλόγου Δωδεκανησιακής Μέλισσας στην οποία παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λέρου κ.Μιχάλης Κόλιας, ο Πρόεδρος ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Κυριάκος Γρεκος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναίκες Χωρίς Σύνορα και υποψήφια κ.Άννα Ταχλιαμπουρη, η Εκπρόσωπος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών-Νεολαίας και υποψήφια κ.Βαλεντίνη Ακογλάνη και ο υποψήφιος κ. Διονύσης Καπανδρίτης.

Ο κ. Δήμαρχος,αφού καλωσόρισε την Πρόεδρο Κα Μαίρη Μοσχή, τα μέλη του ΔΣ και τους παρευρισκόμενους, ευχαρίστησε και συνεχάρη την Πρόεδρο καθώς και την πρώην Πρόεδρο του συλλόγου Κα Φροσύνη Ζαΐρη για την ενεργό δράση και τη διαχρονική προσφορά του συλλόγου, που διατηρεί και διαδίδει την πολιτιστική κληρονομιά αλλά κυρίως στέκεται αρωγός στην μόρφωση των Δωδεκανησίων φοιτητών,με την εξασφάλιση υποτροφιών ώστε να μπορούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους.

Τέλος, ο κ. Κόλιας, συνεχάρη και καλωσόρισε στο σύλλογο τα δυο νέα μέλη από το νησί μας, τη Κα Λουκία Μανέτα και τη Κα Ιωάννα Ήσυχου, υποσχόμενος ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του θα είναι συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο τους.

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice