OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες

Πέτρος Τατούλης: «Πολύτιμα τα αρδευτικά δίκτυα της Τάκας και του Φιλιατρινού φράγματος για την αγροτική μας οικονομία»

Την ιδιαίτερη ικανοποίησή του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης για την ανακοίνωση δύο πολύ σημαντικών έργων του πρωτογενή τομέα, των αρδευτικών δικτύων της Τάκας με 20 εκατομμύρια ευρώ και των αρδευτικών δικτύων του Φιλιατρινού Φράγματος με 44 εκατομμύρια ευρώ.

«Πρόκειται για την υλοποίηση της συμφωνίας στην οποία είχαμε καταλήξει με τον Πρωθυπουργό της χώρας κατά τη διάρκεια του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Πελοπόννησο, ώστε να καταστήσουμε λειτουργικά δύο πολύ μεγάλες υποδομές και να τις αποδώσουμε στους δικαιούχους, τους αγρότες» δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και τόνισε «δε σταματήσαμε να διεκδικούμε και να δουλεύουμε σκληρά για αυτά τα έργα, ώστε να υλοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας απέναντι στους πολίτες.

Θέσαμε ψηλά στο πολιτικό μας πρόγραμμα την αγροτική οικονομία και με τις πράξεις μας αποδεικνύουμε την πολιτική μας συνέπεια και αξιοπιστία. Για να επιτευχθεί αυτό το αποτέλεσμα η συνεργασία των υπηρεσιών μας με τις υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων υπήρξε στενή και διαρκής».

Σχετικά Άρθρα

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice

Π.Ν.Α: Χορήγηση Υποτροφιών Ακαδημαϊκού έτους 2024 – 2025

otavoice

Δ.Πλατανιά: Συνεδρίασε η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Αειφορίας

otavoice