OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος 3Β: Ανοίγει σήμερα η Ακτή Βάρκιζας

Σήμερα  αναμένεται να λειτουργήσει η οργανωμένη πλαζ Βάρκιζας, καθώς με την 362/2023 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ολοκληρώθηκε η ανάθεση της λειτουργίας των εγκαταστάσεων για τέσσερις μήνες, έπειτα από σχετική διαδικασία πρόσκλησης ενδιαφέροντος.

Η λειτουργία της ακτής θα περιλαμβάνει λουτρικές εγκαταστάσεις και ήπιες χρήσεις για την εξυπηρέτηση των λουομένων. Σημειώνεται, ότι όλοι οι δημότες του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης θα έχουν δωρεάν είσοδο, κάτι που προβλέπεται για πρώτη φορά στη σύμβαση παραχώρησης.

Παράλληλα, η Δημοτική Αρχή έχει ήδη ξεκινήσει την κατάρτιση του σχεδίου μελετης διαμόρφωσης, βάσει του οποίου θα γίνει διεθνής πλειοδοτικός διαγωνισμός για τη μακροχρόνια μίσθωση της ακτής της Βάρκιζας.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ικανοποιείται σε ακόμα μια παραλία του Δήμου μας το πάγιο αίτημα της Δημοτικής Αρχής, που είναι να παραχωρηθεί στο Δήμο η αποκλειστική ευθύνη διαχείρισης των παράλιων της πόλης και η διασφάλιση δικαιωμάτων για όλους τους δημότες.

 

Σχετικά Άρθρα

«Σπίτι Τρικαλινών Μουσικών Δημιουργών» – Στη δημοσιότητα ο διαγωνισμός

otavoice

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές Εκδηλώσεις – Καλοκαίρι 2024 στον Δήμο Πλατανιά

otavoice

Δ.Β.Κυνουρίας: Έναρξη λειτουργίας για το πρώτο Σπιτάκι Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης

otavoice

Δ.Π.Φαλήρου: Πρόσκληση απόκτησης ιδιότητας Εθελοντή Πυροσβέστη

otavoice

Ισ. Μάδης: Η σωστή διαχείριση του νερού είναι ζωτικής σημασίας και επιτακτική ανάγκη

otavoice

Δήμος Δίου-Ολύμπου: Άρδευση 2020-2024

otavoice