OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Ήλιδας: Συγχαρητήρια του Χρήστου Χριστοδουλόπουλου για την παραμονή στην Α2 Εθνική Κατηγορία Μπάσκετ του Κόροιβου Αμαλιάδας

Σε γραπτή δήλωση, αμέσως μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας μπάσκετ του Κόροιβου Αμαλιάδας, προχώρησε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος.

Όπως τόνισε ο κύριος Χριστοδουλόπουλος: «Νοιώθω βαθιά μέσα μου την ανάγκη να απευθύνω δημόσια συγχαρητήρια στην ομάδα καλαθόσφαιρας του ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ για την μεγάλη του νίκη επί της ιστορικής ομάδας του Αμαρουσίου, που ισοδυναμεί με την παραμονή και ανανέωση της παρουσίας του στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Το τμήμα του μπάσκετ του ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ κρατά ψηλά την σημαία του αθλητισμού της πόλης μας, εδώ και πολλές δεκαετίες, δίνοντας μεγάλες χαρές ,τεράστια προβολή και εξωστρέφεια στον τόπο μας.

Υποχρέωση μας είναι να σταθούμε δίπλα του και να το βοηθήσουμε με όποιο τρόπο μπορούμε. Δεσμεύομαι εκ μέρους της δημοτικής αρχής, ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια προκειμένου ο Κόροιβος να συνεχίσει να μας προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, να βρίσκεται σε αυτό το υψηλό επίπεδο και γιατί όχι και πάλι στο υψηλότερο σε εύλογο χρόνο.

Τα θερμά μου συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στην διοίκηση, στο προπονητικό τιμ και στους παίκτες της ομάδας μας για τις χαρές που δίνει στο φίλαθλο κόσμο της πόλης και της περιοχής».

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδρυτής του otavoice σχολιάζει αυτοδιοικητικά στο “Σημείο Αναφοράς” (Attica TV)

otavoice

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice