OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Σε εξέλιξη η Πολιτική Γραμματεία, για την επόμενη μέρα στο ΣΥΡΙΖΑ

Μια νέα ημέρα έχει ξημερώσει για τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., με την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος να συνεδριάζει αυτή την ώρα επί της Οδού Αγίου Κων/νου, ενώ τη Δευτέρα αναμένεται να συγκληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα προκειμένου να οριστεί το πρόσωπο που θα εκτελέσει μεταβατικά χρέη επικεφαλής της Κ.Ο. Τα τελευταία 24ωρα έχουν υπάρξει αλλεπάλληλες διαβουλεύσεις και συνεδριάσεις κομματικών στελεχών και τάσεων προκειμένου να εκτιμήσουν την κατάσταση, τα νέα δεδομένα και τις προοπτικές για την επόμενη ημέρα. Το σίγουρο είναι ότι οι διαδικασίες θα κινηθούν με βάση τις προβλεπόμενες καταστατικές διατάξεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δεν φαίνεται πως υπάρχει «λευκός καπνός» ως προς τον μεταβατικό επικεφαλής της ΚΟ με τις πληροφορίες να θέλουν την Όλγα Γεροβασίλη να έχει αρνηθεί την πρόταση που της έχει γίνει. Μεταξύ των προσώπων που φαίνεται πως κερδίζει έδαφος είναι αυτό του Σωκράτη Φάμελλου. Μέχρι πριν τη 1 προσέρχονταν σταδιακά ένα-ένα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κουμουνδούρου, προκειμένου να ξεκινήσει η πολιτική διαδικασία.

Λίγο μετά τη 13:30 ξεκίνησε η διαδικασία υπό τους γραμματείς του κόμματος Ράνια Σβίγκου και Γιώργο Βασιλειάδη.

Το όργανο καλείται να λάβει αποφάσεις σχετικά με το χρονοδιάγραμμα της εκλογής νέου προέδρου και της διεξαγωγής συνεδρίου και τον χαρακτήρα του, επί των οποίων υπάρχουν διαφορετικές προτάσεις από τις διάφορες εσωκομματικές πλευρές.

Σχετικά Άρθρα

Κατάρ-ΟΗΕ: Βοήθεια 4,5 εκατομμυρίων$ σε χιλιάδες κατοίκους της Γάζας

otavoice

Κακοκαιρία «Atena»: Πού θα χτυπήσει και πότε θα υποχωρήσει – Συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας

otavoice

ΗΠΑ: Ισόπαλοι στην πρόθεση ψήφου Τραμπ και Χάρις, λίγο πριν από την πρώτη τους τηλεμαχία

otavoice

Ιταλία: Κακοκαιρία με πλημμύρες και πτώση της θερμοκρασίας

otavoice

Σ. Φάμελλος: Ανάγκη για νέα πολιτική πρόταση στον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν υπάρχουν κουκουλοφόροι

otavoice

Χ. Δούκας: Ο κ. Μητσοτάκης στη ΔΕΘ απέδειξε πόσο αποκομμένος είναι από την πραγματικότητα

otavoice