OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Νέα καρφιά Καστανίδη κατά Ανδρουλάκη περί νεόκοπων παπανδρεϊκών

Αιχμές για την απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ να κρατήσει την έδρα στην Ά Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα εκείνος να μείνει εκτός, άφησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ με την Ά Θεσσαλονίκης Χάρης Καστανίδης σε βιβλιοπαρουσίαση του Θανάση Λάλα για τον Ανδρέα Παπανδρέου που τελέστηκε στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καστανίδης αναφέρθηκε στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Νίκο Ανδρουλάκη λέγοντας ότι “όταν μου ζήτησε ο κ. Λάλας να παρουσιάσω το βιβλίο του πριν μερικές εβδομάδες, του είπα ευχαρίστως αρκεί να είμαι ελεύθερος και τελικά αποφάσισαν να με αφήσουν ελεύθερο για την βιβλιοπαρουσίαση”, είπε σχολιάζοντας την επιλογή του Νίκου Ανδρουλάκη να κρατήσει την έδρα, ενώ δεν παρέλειψε να συνεχίσει τονίζοντας ότι:

“Μερικοί εμφανίζονται ως νεόκοποι παπανδρεϊκοί δεν εννοώ άλλων κομμάτων νεόκοποι παπανδρεϊκοί, εννοώ πασοκίτες νεόκοποι παπανδρεϊκοί, οι οποίοι έχουν αναλάβει στα social να εμφανίζονται ότι παρουσιάσουν τον εαυτό τους ως απολύτως υπερασπιστές της ιστορίας του Παπανδρέου χωρίς καν να γνωρίζουν τα στοιχειώδη πράγματα για εκείνον”.

Σχετικά Άρθρα

Κύπρος – ΗΠΑ: Υπέγραψαν Οδικό Χάρτη Διμερούς Αμυντικής Συνεργασίας

otavoice

«Σχέδιο Μάρσαλ» για την ΕΕ προτείνει ο Μάριο Ντράγκι

otavoice

H εξειδίκευση των οικονομικών εξαγγελιών του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

otavoice

Ρωσία: Δεν αρνείται ότι προμηθεύτηκε βαλλιστικούς πυραύλους από το Ιράν

otavoice

Ιράν: Στο Ιράκ η πρώτη επίσκεψη στο εξωτερικό του νέου προέδρου Μασούντ Πεζεσκιάν

otavoice

Μαρόκο: Τουλάχιστον 11 νεκροί από πλημμύρες στο νότο

otavoice