OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Θεσσαλία: Τριήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ Mamali Festival 2023

Με μηχανές enduro  και συναυλίες το δάσος της Μαμαλής στη Βερδικούσια

Το  κατασκηνωτικό φεστιβάλ Mamali Festival 2023 διοργανώνεται  το τριήμερο  7, 8 και 9 Ιουλίου 2023,  στο καταπράσινο δάσος οξιάς  της Μαμαλής στη Βερδικούσια με επίκεντρο την οδήγηση μηχανών τύπου enduro, δραστηριότητες  στη φύση, μουσικές συναυλίες και δρώμενα για παιδιά.

Το Mamali Festival 2023 διοργανώνεται από τη  Λέσχη Mountain Enduro Camp με  την υποστήριξη της  Κοινότητας Βερδικούσιας, του Δήμου  Ελασσόνας  και της Περιφέρειας Θεσσαλίας και αποτελεί την κορύφωση των εκδηλώσεων που ξεκίνησαν την περασμένη  Κυριακή με την επιτυχημένη  διοργάνωση του αγώνα ανωμάλου δρόμου 15 χλμ και 5 χλμ Mamali Trail Run.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ανέφερε:

“Μαμαλή 2023, ένα  ξεχωριστό φεστιβάλ στη Βερδικούσια, σε ένα μοναδικής ομορφιάς δάσος, σε υψόμετρο 1.400 μέτρων. Την  περασμένη  Κυριακή έγιναν  αγώνες δρόμου  και το πρόγραμμα συνεχίζεται  την Παρασκευή 7,  το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Ιουλίου  με αγώνες με μηχανές  enduro,   live  μουσικές εκδηλώσεις με συγκροτήματα που ταιριάζουν με το περιβάλλον και το ύφος του φεστιβάλ πεζοπορικές διαδρομές και δρώμενα για τα παιδιά, χάρη  στο δραστήριο Σύλλογο της Βερδικούσιας. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας και την Κοινότητα Βερδικούσιας έχουμε αξιοποιήσει και αναδείξει το δάσος της Μαμαλής, δώσαμε  άνετη και  ασφαλή πρόσβαση,  ρεύμα   και κάναμε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες  για να αποκτήσει ζωή η περιοχή. Συγχαρητήρια  στα μέλη της Λέσχης Mountain Enduro Camp που με τις εκδηλώσεις που διοργανώνουν δίνουν προστιθέμενη αξία στη Βερδικούσια. Όταν υπάρχει στενή συνεργασία και αυτοματοποιημένες ενέργειες  μπορούμε και φτάνουμε σε θετικό αποτέλεσμα δημιουργίας, που διαχέεται στην κοινωνία προς όφελος όλων”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Το μικρασιατικό στοιχείο στον Δήμο Αιγάλεω «Κτήρια και άνθρωποι»

otavoice

88η ΔΕΘ-Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική είναι ο ιδανικός τόπος να ζεις, να επιχειρείς, να επισκέπτεσαι»

otavoice

88η ΔΕΘ: Παρουσιάστηκε η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσης της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Από 9-20/9 οι εγγραφές στο νέο ΚΔΑΠ για παιδιά 5-12 ετών

otavoice

Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Παρασκευής

otavoice

Δήμος Παιανίας: Στις 29 Σεπτεμβρίου τα «Σκιάδεια» – Ανοιξαν οι συμμετοχές

otavoice