OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Δήμος Θεσσαλονίκης: Ψήφο με το… αριστερό για την Κ. Νοτοπούλου

Στο 34ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, στην οδό Αρριανού άσκησε πριν από λίγο το εκλογικό της δικαίωμα η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η κα Νοτοπούλου έφτασε ιδιαίτερα ευδιάθετη στο σχολείο, συνοδευόμενη από φίλους και μέλη της παράταξης και χειροκροτήθηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν συγκεντρωθεί στο προαύλιο.

Η υποψήφια δήμαρχος χρειάστηκε να περιμένει υπομονετικά στην ουρά, λόγω της μεγάλης προσέλευσης και όταν ήρθε η ώρα να ρίξει τον φάκελο τον ευρωεκλογών στην κάλπη, είπε χαριτολογώντας «με το αριστερό» κι έριξε την ψήφο της με το αριστερό χέρι.

Στη δήλωσή της μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, τόνισε:

«Σπουδαία ημέρα η σημερινή. Σήμερα κλείνει ένας όμορφος αγώνας που δώσαμε με αξιοπρέπεια, δύο μήνες τώρα, κι ανοίγει οριστικά ο δρόμος για το μέλλον. Σήμερα οι Θεσσαλονικείς γυρίζουν την πλάτη στο παρελθόν και τις δυνάμεις του παρελθόντος που καθήλωσαν την πόλη για δεκαετίες και ανοίγουμε νέους δρόμους, νέους ορίζοντες για την πόλη. Σήμερα, εμείς, με την ψήφο μας παίρνουμε τη ζωή μας στα χέρια μας. Εύχομαι και πιστεύω πως οι Θεσσαλονικείς θα στηρίξουν, θα εμπιστευτούν την πρότασή μας όπως της αξίζει για να φτιάξουμε, να σχεδιάσουμε την πόλη συμμετοχικά, μία Θεσσαλονίκη εύκολη, μία Θεσσαλονίκη δίκαια, μία Θεσσαλονίκη αλληλέγγυα, με ανοιχτούς ορίζοντες, μια πραγματική ευρωπαϊκή μητρόπολη, χωρίς κανενός είδος αποκλεισμούς. Σήμερα γιορτάζει η Δημοκρατία και απόψε γιορτάζει η Θεσσαλονίκη. Με τη νίκη, με τη νίκη των πολλών».

Σχετικά Άρθρα

Ο Δήμος Αθηναίων δικαιώνεται με παρέμβαση στο ΣτΕ

otavoice

Ν. Χαρδαλιάς: «Το απόστημα θα σπάσει- Δίνουμε ένα τέλος σε όλα αυτά που πληγώνουν τους πολίτες»

otavoice

Η ΚΕΔΕ στο Forum του ΟΗΕ για τους στόχους της Βιώσιμης Ανάπτυξης

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι διαγραμμίσεις, σε περισσότερες από 100 διαβάσεις πεζών

otavoice

Δ.Πύργου: Τιμήθηκαν οι πατριώτες που εκτελέστηκαν στα Φονικά από τους Ναζί

otavoice

Ο Κ. Πελετίδης ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο, για την πυρκαγιά της 9ης Ιουλίου

otavoice