OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Πλατανιά: Διανομή Τροφίμων και Ειδών στους Ωφελούμενους ΤΕΒΑ

Πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Πλατανιά, την Δευτέρα 3 Ιουλίου, η διανομή Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στους Ωφελούμενους του ΤΕΒΑ.

Από την αρχή του έτους 2023 έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά έξι διανομές οι οποίες αφορούσαν τρόφιμα και είδη καθαριότητας. Η κατανομή των προϊόντων γίνεται σε πακέτα και ο συνδυασμός των πακέτων καταμερίζεται ανάλογα με το μέγεθος της ωφελούμενης οικογένειας.

Ο Δήμος Πλατανιά ως συμπράττων φορέας της Κοινωνικής Σύμπραξης Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ  ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019 –ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΜΙS 5029840» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους, πρόκειται τις προσεχείς ημέρες και συγκεκριμένα την 24η Ιουλίου ημέρα Δευτέρα, να διανείμει ξανά τρόφιμα και είδη καθαριότητας στους ωφελούμενους του Προγράμματος.

Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν από το Δήμο Πλατανιά, με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο, όπως κάθε φορά, για τις ώρες και τον τόπο παραλαβής προϊόντων ώστε να προσέλθουν έγκαιρα για την παραλαβή αυτών.

Σχετικά Άρθρα

88η ΔΕΘ-Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική είναι ο ιδανικός τόπος να ζεις, να επιχειρείς, να επισκέπτεσαι»

otavoice

88η ΔΕΘ: Παρουσιάστηκε η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσης της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Από 9-20/9 οι εγγραφές στο νέο ΚΔΑΠ για παιδιά 5-12 ετών

otavoice

Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Παρασκευής

otavoice

Δήμος Παιανίας: Στις 29 Σεπτεμβρίου τα «Σκιάδεια» – Ανοιξαν οι συμμετοχές

otavoice

Δ.Δυτ.Αχαΐας: Αυτοψία Δημάρχου στο νέο γήπεδο 5χ5, στο Λάππα Αχαΐας

otavoice