OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Η ζωή είναι ωραία τον Ιούλιο και τον Αύγουστο στον Δήμο Αγίων Αναργύρων

Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού αποσκοπώντας να γεμίζει ομορφιά τις ζωές των δημοτών του εντάσσει στις πολιτιστικές του δράσεις το Πρόγραμμα «Η ζωή είναι ωραία», ένα πρόγραμμα με ποικίλες δράσεις Τέχνης, Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας.

Το Πρόγραμμα αυτό φιλοδοξεί να δώσει στις δημότισσες και τους δημότες των Αγίων Αναργύρων – Καματερού μια ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητα και να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, τη Γνώση, το Φυσικό Περιβάλλον… τη χαρά της επαφής με τον Άνθρωπο.

Στόχος των δράσεων είναι η καλλιέργεια του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, παράλληλα με τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση.
Παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, μουσικών συναυλιών, επισκέψεις σε Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, εκπαιδευτικές εκδρομές, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, φιλανθρωπικές δράσεις, εξορμήσεις στη φύση, διαλέξεις και επιμορφωτικά σεμινάρια – εργαστήρια, οργανώνονται από τον δήμο και προσφέρονται στο κοινό με δωρεάν μεταφορά από το Δημαρχείο και μειωμένες τιμές, προσιτές σε όλους.
Οποιοσδήποτε κάτοικος του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού επιθυμεί να συμμετάσχει σε κάποια από τις δράσεις του Προγράμματος «Η ζωή είναι ωραία», θα πρέπει να κλείσει θέση στο τηλέφωνο 213 2023658, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 12:00 – 15:00 το μεσημέρι.

Οι θέσεις θα είναι περιορισμένες και θα κρατούνται με τη σειρά προτεραιότητας των τηλεφωνημάτων. Κάθε μήνα θα γίνεται ενημέρωση για τις δράσεις του επόμενου μηνός.

Τετάρτη 19 Ιουλίου, στις 21:00
Θεατρική Παράσταση
«Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!»
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη – Βύρωνας

Μετά την sold-out επιτυχία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, η παράσταση-φαινόμενο του Γιώργου Καπουτζίδη, με την Κατιάνα Μπαλανίκα και έναν νεανικό θίασο ταλαντούχων ηθοποιών, επανέρχεται για να μας χαρίσει ξανά το γέλιο και την αισιοδοξία!

Το πρώτο θεατρικό έργο του Γιώργου Καπουτζίδη, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και κέρδισε την αγάπη του κόσμου από την πρώτη κιόλας παράσταση, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του, αναδεικνύοντας μοναδικά τους προβληματισμούς και τα κοινωνικά ζητήματα, που μόνο ο Γιώργος Καπουτζίδης ξέρει να θίγει τόσο εύστοχα. Έτσι, αυτό το καλοκαίρι φέρνει έρωτες, απιστίες, ανατροπές, αποκαλύψεις και πολύ γέλιο!

Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιώργος Καπουτζίδης
Ερμηνεύουν: Ηρώ Πεκτέση, Μαριλού Κατσαφάδου, Ανθή Σαββάκη, Γιώργος Ξούλος,
Μάριος Δερβιτσιώτης, Ευθύμης Γεωργόπουλος, Αποστόλης Ψαρρός
Διάρκεια: 90 λεπτά
Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Τετάρτη 19 Ιουλίου, στις 19:30 ακριβώς, μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος (50 άτομα), γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κρατήσεις θέσεων έως τη Δευτέρα 17 Ιουλίου

Δευτέρα 24 Ιουλίου, στις 21:00
Μουσική Βραδιά
Παρέα με τον Γιάννη Κότσιρα
City Garden Festival by Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου
Το φετινό καλοκαίρι ο Γιάννης Κότσιρας έρχεται με τη Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου για μια συναυλία γεμάτη εκπλήξεις. Ένα υψηλής αισθητικής, συγκίνησης και δυναμικής πρόγραμμα με όλα τα αγαπημένα μας τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός» αλλά και εμπνευσμένες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών απ’ όλο το φάσμα του ελληνικού ρεπερτορίου.
Τον Γιάννη, τη Μυρτώ και τη Δήμητρα συνοδεύει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών.

Τιμή εισιτηρίου: 18 ευρώ σε τραπέζι
Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Δευτέρα 24 Ιουλίου, στις 19:30 ακριβώς, μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος (50 άτομα), γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κρατήσεις θέσεων έως την Τετάρτη 19 Ιουλίου

Tετάρτη 26 Ιουλίου, στις 21:30
Θεατρική Παράσταση
«Γυάλινος Κόσμος»
Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη,Βύρωνας

Ο Γυάλινος Κόσμος –ίσως το αντιπροσωπευτικότερο έργο του συγγραφέα που με τη δραματουργία του σημάδεψε τη μεταπολεμική Αμερική–, γράφτηκε το 1944. Πρόκειται για έργο ποιητικής πνοής και βαθιάς ανθρώπινης ευαισθησίας, όπου ο κόσμος της σκληρής πραγματικότητας συμπλέκεται με την εύθραυστη ομορφιά της φαντασίας και του ονείρου.

Ο Τομ θυμάται στιγμές  της οικογενειακής του ζωής.  Η πληκτική δουλειά του σε μια αποθήκη υποδηματοποιίας, έχει συνθλίψει τα  όνειρά του. Η Λόρα, η αδερφή του,  αντιμετωπίζει τις δυσκολίες της ζωής βρίσκοντας καταφύγιο σε έναν μικρόκοσμο από  γυάλινα ζωάκια. Η  Αμάντα, η μητέρα τους, ελπίζει πως τα παιδιά της θα ζήσουν όπως η ίδια δεν κατάφερε ποτέ. Ο Τζίμ, ένας επισκέπτης στον οποίο στηρίζουν όλες τις ελπίδες τους,  θα τους απογοητεύσει.
Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ
Σκηνοθεσία: Γιώργος Νανούρης
Ερμηνεύουν: Κάτια Δανδουλάκη, Ιωάννα Παππά, Κωνσταντίνος Μπιμπής, Ρένος Ρώτας
Διάρκεια: 120 λεπτά

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει το  Τετάρτη 26 Ιουλίου, στις 19:45 ακριβώς, μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος (50 άτομα), γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κρατήσεις θέσεων έως την Πέμπτη 20 Ιουλιου

Σάββατο 26 Αυγούστου, στις 20:30
Θεατρική Παράσταση
«Τι φάση πάλι, ρε?»
Θέατρο Άλσος, Αθήνα

Η παράνοια της νεοελληνικής πραγματικότητας εμπνέει τη νέα σύγχρονη επιθεώρηση σε κείμενα της Δήμητρας Παπαδοπούλου, που έρχεται γεμάτη χιούμορ, άκρως σατιρικό πνεύμα, τρελά νούμερα και καυστικούς διαλόγους. Στην παράσταση-«ανασκόπηση της καθημερινότητας όπου το σημερινό γίνεται διαχρονικό και το παράλογο, λογικό όλες οι συναντήσεις που θεωρούμε απίθανες γίνονται πιθανές, ενώ τίθενται τα πιο αναπάντεχα ερωτήματα: Τι γίνεται όταν ένας πολιτικός συναντά έναν ψυχίατρο; Θα πιάσει η τεχνητή νοημοσύνη στον νεοέλληνα; Τι προφητείες θα πει φέτος ο Γέροντας; Πόσα reality μπορεί να αντέξει αυτή η χώρα; Θα κλείσει η τρύπα του όζοντος; Είναι τελικά ωραία η ζωή στην Ελλάδα; Αυτά και ακόμη περισσότερα θέματα που μας απασχολούν μπαίνουν στο «μπλέντερ» της επιθεώρησης, με στόχο να μας λυτρώσουν από την κωμικοτραγική καθημερινότητα με όπλα το χιούμορ, τη σάτιρα, το χορό και το τραγούδι σε μια καλοκαιρινή υπερπαραγωγή.
Τιμή εισιτηρίου: 20 ευρώ
Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης & Φωκάς Ευαγγελινός
Μουσική: Μαρίζα Ρίζου
Ερμηνεύουν: Β. Σταυροπούλου, Θ. Αθερίδης, Ι. Μιχαηλίδης, Γ. Ζουγανέλης, Θ. Αλευράς, Π. Μουζουράκης, Λ. Ελευθερίου, Δ. Ματσούκα, Γ. Τσιμιτσέλης, Μ. Νικολάου, Η. Γαϊτάνη.
Διάρκεια: 180 λεπτά

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει το  Σάββατο 26 Αυγούστου, στις 18:45 ακριβώς, μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος (50 άτομα), γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Κρατήσεις θέσεων έως τη Δευτέρα 21 Αυγούστου

Πέμπτη 31 Αυγούστου, στις 21:00
Θεατρική Παράσταση
«Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού»
Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη

Μετά από δύο sold out σεζόν και πολλά θεατρικά βραβεία, η «παράσταση της χρονιάς» που αποθεώθηκε από 140.000 θεατές, κάνει μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία με τελικό σταθμό την Αθήνα.

Ο Ντάριο Φο, αυτός ο δαιμόνιος δραματουργός, βασιζόμενος σε πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ιταλίας σε καιρούς έντασης, έγραψε μια αριστουργηματικά φαρσική και καταγγελτική σάτιρα για τη βία, την ηλιθιότητα, την αυθαιρεσία της εξουσίας, κατασκευασμένα ψεύδη και τη σκόπιμα «τυφλή» Δικαιοσύνη, υπηρέτη ενός συστήματος διαφθοράς. Μέσα από μια έξυπνη και επίκαιρη κωμωδία, η εξουσία ξεγυμνώνεται και παρουσιάζονται τα «αδιάσειστα» στοιχεία που χρησιμοποιούνται για την ενοχοποίηση κάποιου. Ένα ανοιχτό παράθυρο στον έκτο όροφο μπορεί να αποτελέσει λύση όταν η ψυχραιμία χάνεται και ο θάνατος θα αρχειοθετηθεί απλώς ως «τυχαίος»!

Τιμή εισιτηρίου: 18 ευρώ

Σκηνοθεσία: ​Γιάννης Κακλέας
Πρωταγωνιστεί: Πάνος Βλάχος
Διάρκεια: 100 λεπτά

Η μεταφορά θα γίνει ΔΩΡΕΑΝ με το πούλμαν του Δήμου, που θα αναχωρήσει την Πέμπτη 31 Αυγούστου, στις 19:30 ακριβώς, μπροστά από την είσοδο του Δημαρχείου.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυστηρά περιορισμένος (50 άτομα), γι’ αυτό και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Κρατήσεις θέσεων έως την Τετάρτη 23 Αυγούστου

 

 

Σχετικά Άρθρα

Π.Κρήτης: To “Youth Crete” γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα Νεανικών Δεξιοτήτων

otavoice

Π.Π: Συνάντηση Δ. Πτωχού με τον Γερμανό Πρέσβη, για τουρισμό-επενδύσεις

otavoice

Π.Στ.Ε: Χρηματοδότηση για Βρεφικούς-Παιδικούς Σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠ ΑμεΑ

otavoice

Ικανοποίηση Χατζημάρκου για την πριμοδότηση εντοπιότητας σε νησιωτικές περιοχές, στους διαγωνισμούς ΑΣΕΠ

otavoice

Σύσκεψη Περιφερειαρχών στα γραφεία της ΕΝΠΕ με Θεοδωρικάκο – Λιβάνιο

otavoice

Π.Δ.Ε: Συνεργασία με ΙΝΒΙΣ για την προώθηση ψηφιακής καινοτομίας

otavoice