OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Κεραυνοί Νίκα: Υπάρχει κόμμα, μέσα στο κόμμα της ΝΔ στην Πελοπόννησο

Κεραυνούς εξαπέλυσε ο νυν Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τα χρίσματα στις περιφερειακές εκλογές.

Ο κ. Νίκας που δεν θα είναι υποψήφιος, προχώησε σε συνταρακτικές αποκαλύψεις και αιχμές, ανακοινώνοντας πως την ερχόμενη Δευτέρα θα δώσει συνέντευξη τύπου στην έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη, όπου θα πει γεγονότα τα οποία θα παραμιλάει όλη η Πελοπόννησος για καιρό. Εγώ τα λόγια μου δεν τα μασάω και όποιος νομίζει πως θα καμφθώ είναι βαριά νυχτωμένος, επεσήμανε στέλνοντας μήνυμα με συγκεκριμένους αποδέκτες.

Έχω ενημερώσει εδω και ένα χρόνο τον Πρωθυπουργό πως δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος και να επιλέξει άλλον επικεφαλής και θα σας αποκαλύψω γιατί πήρα αυτή την απόφαση, ανέφερε ο Περιφερειάρχης.

Ο κ. Νίκας κατήγγειλε πως λειτουργεί κόμμα μέσα στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, στην Πελοπόννησο και έκανε σφαή αναφορά για συμφέροντα πολιτικά και οικονομικά.

Εγώ στο λαό απευθύνομαι, στα συμφέροντα θα είναι απέναντι πάντα, με τους απλούς ανθρώπους ξεκίνησα και με αυτούς θα είμαι μαζί, μέχρι το τέλος, είπε με νόημα. Η ευγνωμοσύνη μου είναι πολύ μεγάλη για τους απλούς ανθρώπους. Δεν επιζητώ την εύνοια ούτε των πολιτικάντηδων ούτε των συμφερόντων, κατέληξε.

Σχετικά Άρθρα

88η ΔΕΘ-Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική είναι ο ιδανικός τόπος να ζεις, να επιχειρείς, να επισκέπτεσαι»

otavoice

88η ΔΕΘ: Παρουσιάστηκε η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσης της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Από 9-20/9 οι εγγραφές στο νέο ΚΔΑΠ για παιδιά 5-12 ετών

otavoice

Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Παρασκευής

otavoice

Δήμος Παιανίας: Στις 29 Σεπτεμβρίου τα «Σκιάδεια» – Ανοιξαν οι συμμετοχές

otavoice

Δ.Δυτ.Αχαΐας: Αυτοψία Δημάρχου στο νέο γήπεδο 5χ5, στο Λάππα Αχαΐας

otavoice