OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Διονύσης Μπέλτσος: Οκτώ νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τo “ΔΕΚΑ”

Ολοταχώς βαδίζει η Δημοτική Παράταξη του υποψηφίου Δημάρχου Πύργου Διονύση Μπέλτσου, “ΔΕΚΑ”, για την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Οκτωβρίου. Ο επικεφαλής της παράταξης και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι παραμένουν αταλάντευτοι και προσηλωμένοι στον κοινό στόχο – ζητούμενο για όλη την κοινωνία στο δήμο Πύργου.

Την ανάδειξη μιας νέας δημοτικής αρχής, που θα βγάλει τον Πύργο, την Ωλένη, τον Ιάρδανο και τον Βώλακα από το τέλμα, ικανής να αξιοποιήσει τους διαθέσιμους πόρους με χρηστή διαχείριση, που θα δώσει και πάλι προοπτική στον τόπο.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου και επικεφαλής της παράταξης “ΔΕΚΑ” Διονύσης Μπέλτσος, ανακοίνωσε νέα πρόσωπα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων που θα αγωνιστούν στο πλευρό του, για ένα νέο Δήμο Πύργου.

Σε δήλωσή του ο Διονύσης Μπέλτσος ανέφερε ότι “… συνεχίζουμε την ενίσχυση της παράταξής μας, με οκτώ νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους. Συντάσσονται στο πλευρό μας, άνθρωποι με διάθεση προσφοράς για το δήμο, με σημαντική επαγγελματική εμπειρία, καταξιωμένους στην κοινωνία. Έχει φτάσει η ώρα ο δήμος Πύργου να κάνει τα βήματα που του στέρησαν προς το μέλλον.

Η επόμενη πενταετία στην τοπική αυτοδιοίκηση είναι σημαντική και γεμάτη προκλήσεις για το αύριο. Και αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει και δεν μπορεί να χαθεί. Έχουμε πολλά να κάνουμε για την πρωτεύουσα της Ηλείας και για τις δημοτικές της ενότητες και πρέπει να σηκώσουμε μανίκια από την επόμενη κιόλας ημέρα της εκλογής μας, ώστε να μη χαθεί άλλος χρόνος, για να αφήσουμε πίσω την στασιμότητα.

Με φρέσκιες ιδέες, με ανάπτυξη των σύγχρονων τεχνολογιών, με σωστή αξιοποίηση των πόρων, χωρίς σπατάλες, χωρίς φλυαρίες, χωρίς μιζέρια, θέλουμε να δημιουργήσουμε τον δήμο Πύργου του μέλλοντος… Το οφείλουμε στον τόπο μας, το οφείλουμε στους συνδημότες μας. Καλωσορίζω τους οκτώ νέους συναγωνιστές και τους ευχαριστώ για την επιλογή τους να σταθούμε μαζί δίπλα – δίπλα και να δώσουμε τον αγώνα αυτό για τις Δημοτικές Εκλογές του ερχόμενου Οκτώβρη”.

Οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι που ανακοινώνονται σήμερα είναι οι παρακάτω(με αλφαβητική σειρά):

1. Αγγελόπουλος Χρήστος του Γεωργίου Ιδ. Υπάλληλος, προπονητής ποδοσφαίρου UEFA, πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Γουμέρου

2. Βγενόπουλος Ανδρέας του Παναγιώτη, Φυσικοθεραπευτής

3. Καραβέλα Κωνσταντίνα του Νικολάου, Καθηγήτρια Αγγλικών

4. Κόλλια Χαραλαμπία του Γεωργίου, Νοσηλεύτρια – Βοηθ. Αναισθησιολόγου στο Γ.Ν. Ηλείας – Πτυχιούχος Νοσηλεύτρια (ΤΕ) Πατρών, Πτυχιούχος Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών (ΔΕΟ) Businesses Administration (ΕΑΠ Πατρών) Π.Ε

5. Ματζάκουρα Ασημούλα (Άση) του Διονυσίου, Ειδική Παιδαγωγός

6. Σεϊντής Άγγελος του Κωνσταντίνου, Εργολάβος Δημοσίων έργων

7. Σπηλιωτόπουλος Διονύσιος του Βασιλείου , Διασώστης ΕΚΑΒ

8. Φωτόπουλος Γεώργιος του Πέτρου, Μαθηματικός

Σχετικά Άρθρα

88η ΔΕΘ-Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική είναι ο ιδανικός τόπος να ζεις, να επιχειρείς, να επισκέπτεσαι»

otavoice

88η ΔΕΘ: Παρουσιάστηκε η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσης της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Από 9-20/9 οι εγγραφές στο νέο ΚΔΑΠ για παιδιά 5-12 ετών

otavoice

Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Παρασκευής

otavoice

Δήμος Παιανίας: Στις 29 Σεπτεμβρίου τα «Σκιάδεια» – Ανοιξαν οι συμμετοχές

otavoice

Δ.Δυτ.Αχαΐας: Αυτοψία Δημάρχου στο νέο γήπεδο 5χ5, στο Λάππα Αχαΐας

otavoice