OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Μάνδρας–Ειδυλλίας: Έντονη ανησυχία για την πυρκαγιά που πλησιάζει…

Την ανησυχία του για την ταχύτητα με την οποία εξαπλώνεται η φωτιά εξαιτίας του ανέμου που επικρατεί στην περιοχή εκφράζει στο protothema.gr ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας Χρήστος Στάθης, που αυτή την στιγμή βρίσκεται στον οικισμό Πανόραμα που προληπτικά έχει ξεκινήσει και εκκενώνεται.

Όπως αναφέρει ο καπνός είναι τόσο πυκνός που δεν φαίνεται αν στην περιοχή επιχειρούν εναέρια μέσα:

«Μέχρι τα ξημερώματα στις 4 δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την φωτιά εδώ στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας. Δυστυχώς όμως η έλλειψη εναέριων μέσων έφερε αρνητικά αποτελέσματα. Βρίσκομαι στον οικισμό Πανόραμα όπου δώσαμε προληπτικά την εκκένωση του και η φωτιά έρχεται με μεγάλη ταχύτητα. Εκκενώσαμε Πουρνάρι, Πανόραμα. Η φωτιά δεν κατευθύνεται προς Βίλια αν θα έχει πρόβλημα από την στιγμή που θα περάσει η φωτιά, θα είναι από την περιοχή της Μάνδρας την Νέα Ζωή. Δεν ξέρω που επιχειρούν τα εναέρια μέσα, εγώ εδώ που εκκενώσαμε έχω να δω αρκετή ώρα. Ίσως από τον καπνό να μην τα βλέπουμε. Ο κόσμος κατευθύνεται προς την Ελευσίνα».

Από την άλλη η κατάσταση στα Δερβενοχώρια δείχνει να είναι διαφορετική σύμφωνα με τον τον δήμαρχο Τανάγρας Βασίλη Περγάλια ο οποίος ανέφρερε:

«Αυτή την στιγμή έχουμε κάποιες μικρο εστίες φωτιάς στα Δερβενοχώρια που δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθούν, καθώς έχει ξεκινήσει και ο άνεμος με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονος καπνός».

Σχετικά Άρθρα

88η ΔΕΘ-Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική είναι ο ιδανικός τόπος να ζεις, να επιχειρείς, να επισκέπτεσαι»

otavoice

88η ΔΕΘ: Παρουσιάστηκε η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσης της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Από 9-20/9 οι εγγραφές στο νέο ΚΔΑΠ για παιδιά 5-12 ετών

otavoice

Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Παρασκευής

otavoice

Δήμος Παιανίας: Στις 29 Σεπτεμβρίου τα «Σκιάδεια» – Ανοιξαν οι συμμετοχές

otavoice

Δ.Δυτ.Αχαΐας: Αυτοψία Δημάρχου στο νέο γήπεδο 5χ5, στο Λάππα Αχαΐας

otavoice