OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με την ηγεσία της ΕΕΤΑΑ συναντήθηκε ο Διονύσης Μπέλτσος

Στα πλαίσια της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Ε.Δ.Ε που έγινε την Πέμπτη 13 Ιουλίου στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του προέδρου της Ε.Ε.Τ.Α.Α κυρίου Δημήτρη Μαραβέλια, του Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ε.Ε.Τ.Α.Α κυρίου Σπύρου Σπυρίδωνα και του υποψήφιου Δημάρχου Πύργου κ. Διονύσιο Μπέλτσο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την τοπική αυτοδιοίκηση όπως το πεντετές επιχειρησιακό σχέδιο της Ε.Ε.Τ.Α.Α, καθώς επίσης και τις δράσεις και τα έργα που δύναται να υλοποιηθούν την ερχόμενη χρονική περίοδο.Ο κύριος Μπέλτσος τόνισε ότι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης αποτελεί ένα απο τα πιο πολύτιμα εργαλεία που διαθέτουν οι αιρετοί της τοπικής αυτοδιοίκησης και θα πρέπει να υπάρχει αγαστή συνεργασία, η οποία μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει στους Δήμους.

Η Ε.Ε.Τ.Α.Α, πέραν της παροχής επιστημονικής και τεχνικής υποστήριξης προς τους Δήμους, αποτελεί έναν φορέα μέσω του οποίου δύναται να επιτευχθούν διάφορες δράσεις για τους δήμους, όπως η υποστήριξη για την δημιουργία επιχειρήσεων, την εκπόνηση μελετών, ερευνών καθώς και παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την υλοποίηση των έργων.

Επίσης μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α, μπορεί να πραγματοποιηθεί επιμόρφωση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου καθώς επίσης να υποστηριχθούν και να υλοποιηθούν έργα και προγράμματα που αφορούν τις οικονομικές και επιχειρηματικές δράσεις των Ο.Τ.Α, το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής, τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, κ.α.

Ο Δήμος μας επιβάλλεται να έχει συνεχής συνεργασία με τα στελέχη της Ε.Ε.Τ.Α.Α, καθώς τα εργαλεία που προσφέρει είναι χρήσιμα για την ανάπτυξη της περιοχής μας και μπορούν να επιλύσουν προβλήματα δεκαετιών. Για τον σκοπό αυτό εργαζόμαστε, ώστε να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε τις επαφές με τους κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να αλλάξουμε τον τόπο μας προς το καλύτερο.

Σχετικά Άρθρα

88η ΔΕΘ-Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική είναι ο ιδανικός τόπος να ζεις, να επιχειρείς, να επισκέπτεσαι»

otavoice

88η ΔΕΘ: Παρουσιάστηκε η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσης της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Από 9-20/9 οι εγγραφές στο νέο ΚΔΑΠ για παιδιά 5-12 ετών

otavoice

Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Παρασκευής

otavoice

Δήμος Παιανίας: Στις 29 Σεπτεμβρίου τα «Σκιάδεια» – Ανοιξαν οι συμμετοχές

otavoice

Δ.Δυτ.Αχαΐας: Αυτοψία Δημάρχου στο νέο γήπεδο 5χ5, στο Λάππα Αχαΐας

otavoice