OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Τουρίστες επαινούν τους Ροδίτες: «Οι ντόπιοι είχαν έτοιμο φαγητό, νερό και υπνόσακους, καταπληκτικό» –

Το νησί τους καίγεται αλλά οι Ροδίτες έδειξαν μεγαλείο ανθρωπιάς. Χωρίς καμιά καθυστέρηση έσπευσαν να συνδράμουν τους χιλιάδες τουρίστες που βρέθηκαν σε τραγικές συνθήκες.

Ιδιαίτερα επαινετικά σχόλια επιφύλαξαν για τους κατοίκους της Ρόδου αρκετοί τουρίστες, που βρέθηκαν στο νησί και αναγκάστηκαν να εκκενώσουν τα ξενοδοχεία τους, λόγω της πυρκαγιάς.

Πολλοί τουρίστες αποφάσισαν μέσω twitter να ενημερώσουν για τα όσα συμβαίνουν στη Ρόδο και περιέγραψαν την ταλαιπωρία που βίωσαν, αλλά και την προσπάθεια των Ελλήνων.

«Στις 4 π.μ. φτάσαμε στο σχολείο και οι ντόπιοι είχαν έτοιμο φαγητό / νερό / υπνόσακους για τους ανθρώπους – καταπληκτικό!» έγραψε ένας χρήστης.

 

Ένας άλλος, που βρέθηκε επίσης σε σχολείο, είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους κατοίκους. «Ο ελληνικός λαός και οι εθελοντές ήταν καταπληκτικοί μπροστά σε μια τόσο τρομερή τραγωδία για τη χώρα τους».

 

Οι ταξιδιώτες ανέφεραν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ήταν η πιο τρομακτική στιγμή της ζωής τους, Ενδεικτική είναι η ανάρτηση του Dan Jones με μια φωτογραφία που δείχνει τα παιδιά του πάνω σε ένα σκάφος να απομακρύνεται από την παραλία την οποία έχει πλησιάσει η τεράστια πυρκαγιά.

 

Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζεται η ουκρανική προέλαση στο Κουρσκ

otavoice

Προειδοποιεί την Ευρώπη ο ΠΟΥ: Αναμένονται περισσότερα κρούσματα «ευλογιάς των πιθήκων»

otavoice

Η Ρωσία απομάκρυνε εσπευσμένα χιλιάδες κατοίκους από την περιφέρεια Κουρσκ

otavoice

Με κατάνυξη και λαμπρότητα ο εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Επίκεντρο η Τήνος

otavoice

Mpox: Ο ΠΟΥ κηρύσσει το υψηλότερο επίπεδο συναγερμού διεθνώς

otavoice

Δεκαπενταύγουστο με 40άρια και ισχυρά μελτέμια – Η πρόγνωση ανά περιοχή

otavoice