OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αποσύρεται ο Γιώργος Πατούλης από υποψήφιος στην Περιφέρεια Αττικής

Δεν κατεβαίνει για Περιφερειάρχης στην Αττική, μετά την απόφαση του πρωθυπουργού να στηρίξει η ΝΔ τον Νίκο Χαρδαλιά

Ραγδαίες οι εξελίξεις σε ότι αφορά τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές στην Περιφέρεια Αττικής. Ο Γιώργος Πατούλης δεν θα είναι τελικά ξανά υποψήφιος στις περιφερειακές εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο περιφερειάρχης Αττικής αποσύρεται από την εκλογική μάχη, μετά την απόφαση της Νέας Δημοκρατίας να δώσει το χρίσμα στον Νίκο Χαρδαλιά.

Νωρίτερα, για το ζήτημα είχε μιλήσει στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Απαντώντας στις ερωτήσεις δημοσιογράφων, ο κ. Μαρινάκης δήλωσε πως «είμαστε σίγουροι ότι ο Γιώργος Πατούλης θα σεβαστεί την απόφαση στήριξης στον Νίκο Χαρδαλιά».

Και συμπλήρωσε: «Παρά τους λόγους που οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η προσφορά του Γιώργου Πατούλη τόσο στο κόμμα όσο και στην αυτοδιοίκηση είναι σημαντική. Είμαστε σίγουροι ότι θα σεβαστεί την απόφαση του πρωθυπουργού και του κόμματος και βέβαια οι υποψήφιοι του συνδυασμού του είναι αυτονόητο ότι θα συμπεριληφθούν στο νέο εγχείρημα και τον Νίκο Χαρδαλιά».

Σημειώνεται πως με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ανακοινώθηκε το πρωί ως υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Σχετικά Άρθρα

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Άρχισαν εθελοντικές περιπολίες στα δάση της πόλης

otavoice