OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Τήλου: Ασφαλή προσβασιμότητα στη θάλασσα, σε άτομα με αναπηρία

Ο Δήμος Τήλου συνεχίζοντας το κοινωνικό του έργο, τοποθέτησε και φέτος, από την αρχή του καλοκαιριού, εξοπλισμό ο οποίος παρέχει ασφαλή προσβασιμότητα στη θάλασσα, σε άτομα με αναπηρία (ΑμΕΑ) και εμποδιζόμενα άτομα (ηλικιωμένους, άτομα που χρήζουν θαλασσοθεραπείας κ.α).
Η χρηματοδότηση της προμήθειας των ανωτέρω υποδομών του Δήμου , πραγματοποιήθηκε από το “Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020” του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.
Ο Δήμος με ίδιους πόρους αναθέτει κάθε έτος στην προμηθεύτρια εταιρεία, την εγκατάσταση και απεγκατάσταση των υποδομών με στόχο την ασφαλή φύλαξη τους και την ορθή λειτουργία τους.
Οι υποδομές που προβλέπονται είναι οι εξής: Διάδρομος παραλίας, Βοηθητική διάταξη αυτόνομης πρόσβασης των ΑμΕΑ στο θαλάσσιο χώρο, Χώροι σκίασης, Σήμανση και όλες μαζί, διαθέτοντας τις κατάλληλες προδιαγραφές, συνθέτουν την ολοκληρωμένη προσβασιμότητα η οποία είναι πολύ εύκολη στην χρήση και προσφέρει μία απλή δραστηριότητα, που κάποιοι συνάνθρώποι μας δυσκολεύονται να απολαύσουν.

Σχετικά Άρθρα

88η ΔΕΘ-Ν. Χαρδαλιάς: «Η Αττική είναι ο ιδανικός τόπος να ζεις, να επιχειρείς, να επισκέπτεσαι»

otavoice

88η ΔΕΘ: Παρουσιάστηκε η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα διαβούλευσης της ΚΕΔΕ

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Από 9-20/9 οι εγγραφές στο νέο ΚΔΑΠ για παιδιά 5-12 ετών

otavoice

Πλήθος κόσμου στην πρεμιέρα του Πολιτιστικού Φεστιβάλ του Δήμου Αγίας Παρασκευής

otavoice

Δήμος Παιανίας: Στις 29 Σεπτεμβρίου τα «Σκιάδεια» – Ανοιξαν οι συμμετοχές

otavoice

Δ.Δυτ.Αχαΐας: Αυτοψία Δημάρχου στο νέο γήπεδο 5χ5, στο Λάππα Αχαΐας

otavoice