OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Δημήτρης Κιούσης παρουσίασε τον συνδυασμό «Προοπτική για τον Ωρωπό»

Την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «Προοπτική για τον Ωρωπό» πραγματοποίησε χθες Κυριακή 6/8 στον πολυχώρο του Ατλαντίς, ο υποψήφιος δήμαρχος Ωρωπού Δημήτρης Κιούσης.

Ο Δημήτρης Κιούσης στην ιδρυτική ομιλία του νέου συνδυασμού που θα διεκδικήσει τον Δήμο Ωρωπού μίλησε για τις θέσεις της παράταξης και την προσωπική του φιλοσοφία για τη διοίκηση. Απάντησε αρχικά στα ερωτήματα «Γιατί εγώ και γιατί τώρα».

Αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της παρατάξης του  ως διοίκηση κάνοντας παράλληλα κριτική στην σημερινή δημοτική αρχή, ενώ ξεκαθάρισε πως επιθυμεί στην προεκλογική περίοδο να προωθήσει μια «θετική ατζέντα» παρά να ακολουθήσει μια πολιτική αντιπαράθεσης και τοξικότητας.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «το τι συμβαίνει το βλέπετε, το ζείτε καθημερινά. Εμείς θα σας μιλήσουμε για όσα μπορούμε εμείς να κάνουμε». Έκλεισε την ομιλία του θέτοντας τον εαυτό του ως εγγυητή της ενότητας του συνδυασμού και ως μόνο επίσημο εκφραστή των κατευθύνσεων της παράταξης.

Στο τέλος ανακοίνωσε τους υποψήφιους που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της «Προοπτικής για τον Ωρωπό» ενώ προανήγγειλε πως αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανακοινωθούν και άλλοι.

Σχετικά Άρθρα

Αγιασμοί στους Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δ. Κοζάνης

otavoice

Νέα πρωτοβουλία του Χ. Χριστοδουλόπουλου κατά της συγχώνευσης των τριών ΦοΔΣΑ Δ. Ελλάδας

otavoice

Η Περιφέρεια Δ. Ελλάδας στηρίζει το πρόγραμμα «Υγεία για Όλους»

otavoice

Μ. Μιτζικός: Επιστολή για κοινή Σύσκεψη Δημάρχων για την Προστασία του Παγασητικού

otavoice

Δ. Κιλκίς: Εγκαίνια για την ετήσια εμποροπανήγυρη

otavoice

Δ.Βριλησσίων: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης των γηπέδων ποδοσφαίρου

otavoice