OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμαρχος Τήλου: ‘Οτι το νησάκι μας, είναι το πρώτο νησί ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ με μηδενικά απόβλητα δεν είναι απλά ένα έργο

Κάποιοι προσπάθησαν να οικειοποιηθούν μέχρι και αυτό το επίτευγμα. Όπως και πολλά άλλα που όχι μόνο δε στήριξαν αλλά για τα οποία αδιαφόρησαν, επισημαίνει σε δήλωση της η δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά-Αλειφέρη.
Κάποιοι ξέρουν μόνο να ρίχνουν λάσπη, να ψεύδονται ή να χρησιμοποιούν…άλλα μέσα, επισημαίνει αναφερόμενη στην πολιτική που έχει επιλέξει η αντιπολίτευση να αντιμετωπίσει μια δυσάρεστη για αυτήν κατάσταση, αλλά μοναδική και καθοριστική για το μέλλον της Τήλου.
Η κ. Καμμά που αντιπροσωπεύει ένα ελληνικό θαύμα και δείχνει πως όταν υπάρχει θέληση και σχέδιο όλα είναι εφικτά, εντοπίζει την διαφορά στις πολιτικές αναφέροντας πως:  Και υπάρχουμε κι εμείς που μιλάμε μόνο με έργα, μόνο με στοιχεία, μόνο με εποικοδομητικές συνεργασίες με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, και μόνο με μικρά θαύματα όπως είπε και ο Γιώργος Χατζημάρκος.
Δεν το λέει η δήμαρχος αλλά όλος ο πλανήτης τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης του κόσμου, το λένε οι διεθνείς οργανισμοί, ότι η Τήλος είναι ένα μοναδικό περιβαλλοντικό πρότυπο, ένα θαύμα.
Το γεγονός ότι το νησάκι μας, η Τήλος μας είναι το πρώτο νησί ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ με μηδενικά απόβλητα δεν είναι απλά ένα έργο…είναι κάτι που δημιουργήσαμε όλοι μαζί εμείς οι κάτοικοι της Τήλου. Και τέτοια έργα θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε, όλοι μαζί, γέροι, νέοι, παιδιά !! Γιατί μόνο αυτά μας αξίζουν!!… καταλήγει η δήμαρχος.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Ηρακλείου Αττικής: Ανοικτό το Κτήμα Φιξ την Δευτέρα 19/8 για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο

otavoice

Συνεργασία των Δήμων Ρεθύμνης και Νάπολης Ιταλίας

otavoice

Ο Δήμαρχος Γορτυνίας στη λαϊκή συνέλευση κατοίκων στη Δόξα Γορτυνίας

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Οι συνδημότες μας βλέπουν ότι δουλεύουμε»

otavoice

Αποκατάστασή του Κλειστού Γυμναστηρίου Πεντέλης ανακοίνωσε ο Yπουργός Yποδομων

otavoice

Ο Δήμος Κηφισιάς δίπλα στους «ήρωες» της φωτιάς και στους όμορους Δήμους

otavoice