OTA VOICE
Ειδήσεις Πολιτική Ροή Ειδήσεων Γενική

Αναχώρησε για Καβάλα το πλοίο-νοσοκομείο από Αλεξανδρούπολη- Έγκυος γέννησε καθοδόν

Ανεξέλεγκτη μαίνεται για τέταρτη ημέρα η φωτιά στην Αλεξανδρούπολη, η οποία πλησίασε τα ξημερώματα της Τρίτης τον περίβολο του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, το οποίο εκκενώθηκε προληπτικά γιατί το είχαν καλύψει οι καπνοί, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη προκειμένου να περιορίσουν την πύρινη λαίλαπα που το περικύκλωσε. Την ίδια ώρα 69 ασθενεις μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο ferry boat «Αδαμάντιος Κοραής» στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, το οποίο αναχώρησε λίγο μετά τις 11:00 για την Καβάλα.

Οι φλόγες πλησίασαν κυριολεκτικά μέσα σε τμήμα της αυλής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης την ώρα που το προσωπικό με ασθενοφόρα προχωρούσε στην εκκένωση του.

H έγκυος γυναίκα ήταν το τελευταίο πρόσωπο που μεταφέρθηκε χθες το βράδυ κατά την εκκένωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Στο ασθενοφόρο τη γυναίκα συνόδευαν ένας γιατρός και μια μαία που δεν έκρυψαν τη χαρά τους μετά τον επιτυχημένο τοκετό κάτω από τόσο αντίξοες συνθήκες. Τα ξημερώματα με ασφάλεια μεταφέρθηκαν επίσης στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας τα έντεκα νεογνά από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΝΑ).

Την ίδια που μια νέα ζωή γεννιόταν, ώρες αγωνίας βίωναν οι συγγενείς αρκετών ασθενών που είχαν κληθεί για να παραλάβουν τους ανθρώπους τους και να τους πάρουν στα σπίτια εφόσον ήταν δυνατή η έκδοση εξιτηρίου από το νοσοκομείο.

Σχετικά Άρθρα

Σ. Λαβρόφ: Σοβαρές οι προθέσεις της Τουρκίας για ένταξη στους BRICS

otavoice

Εμπορικό έλλειμμα 19,4 δισ. ευρώ στο επτάμηνο, αυξημένο κατά 9,6%

otavoice

Ρέθυμνο: Πυροβόλησαν κτηνοτρόφο, οι δράστες χάραξαν τη γλώσσα του

otavoice

Χαμάς: Δημοσίευσε επιστολή του δολοφονημένου Αμερικανού ομήρου προς τον Μπάιντεν

otavoice

Ν.Παππάς στο ΕΡΤΝews: Ζούμε τις συνέπειες ενός κακού εκλογικού αποτελέσματος

otavoice

ΗΠΑ: Συνελήφθη ο πατέρας του 14χρονου δράστη των πυροβολισμών στην Τζόρτζια

otavoice