OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ωρωπού: Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μάκης Μίτας, υποψήφιος με τον Γιασημάκη

Κίνηση ΜΑΤ για τον δήμαρχο Ωρωπού, Γιώργο Γιασημάκη. Η συμμετοχή του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της Σκοποβολής Μάκη Μίτα στο ψηφοδέλτιο των αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, είναι μια μεταγραφή πρώτης γραμμής… από τον αφρό, όπως λένε στην αθλητική διάλεκτο.

Και η κάθοδος του σπουδαίου έλληνα πρωταθλητή με την δημοτική παράταξη του Γιώργου Γιασημάκη, δεν είναι ευκαιριακή, ούτε επικοινωνιακό πυροτέχνημα,  αλλά έχει υπόβαθρο. Τρεις φορές υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος υπήρξε ο πατέρας του Σώζος Μίτας με την παράταξη του νυν δημάρχου Ωρωπού και μάλιστα υπήρξε και καθηγητής του στο σχολείο.

Έτσι η απόφαση του Μάκη Μίτα δεν ήταν και δύσκολη, αφού στήριζε την σημερινή δημοτική αρχή. Η προσωπκή του όμως εμπλοκή δίνει ένα αέρα και μαι αισιοδοξία στην δημοτική ομάδα του Γιώργου Γιασημάκη, που έχει απέναντι άλλους τέσσερις συνυποψηφίους του. Η συμμετοχή Μίτα είναι ένα μήνυμα για την νεολαία μας, τονίζει ο κ. Γιασημάκης.

Ανακοινώνοντας την κάθοδο Μίτα, ο Γιώργος Γοιασημάκης αναφέρει:

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα και μου προκαλεί τεράστια συγκίνηση το γεγονός ότι ένας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ένας Έλληνας που τιμά την Ελλάδα και τον Ωρωπό μας, στέκεται δίπλα μου,με εμπιστεύεται και μου προσφέρει την στήριξη του.
📌 Ο Μάκης Μίτας ένα παιδί του Ωρωπού, ένα παιδί με ένα μόνιμο τεράστιο χαμόγελο, ένα παιδί δίπλα στους συμπολίτες του, ένα παιδί που πραγματικά αποτελεί διαφήμιση για τον Δήμο μας.
📌 Τι να πρωτοπεί κανείς για τον Μάκη ;
📌 Τι να προσθέσει ή να αφαιρέσει για το μεγαλείο,την ακεραιότητα,την αγωνιστικότητα,την υπομονή,την επιμονή και την προσήλωση στην επιτυχία του στόχου,που τον διακρίνουν.
📌 Ο Μάκης με την απόφαση του να συστρατευθεί δίπλα μου και να δώσουμε μαζί αυτόν τον υπέροχο και δύσκολο αγώνα,με γεμίζει με αυτοπεποίθηση, με ενθουσιασμό και με ακόμα μεγαλύτερη συναίσθηση της ευθύνης που έχουμε απέναντι στην νεολαία του Δήμου μας.
📌 Ο Μάκης είναι η απόδειξη πως αυτοί που αγαπούν τον τόπο τους, όσο ψηλά και να βρίσκονται,δεν σταματούν ούτε στιγμή να αναζητούν νέους τρόπους να στηρίζουν και να κάνουν υπερήφανους τους συμπολίτες τους .
❗️Αγαπημένε Μάκη καλώς ήρθες.

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice