OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φ. Σπανός για τον Γιάννη Μάριο Ψιμάδα: “Καλώς να έρθεις στον κόσμο της αυτοδιοίκησης”

Για τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο με την ΝΕΑ ΠΝΟΗ στο δήμο Βριλησσίων,  Γιάννη Μάριο Ψιμάδα, μίλησε ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Φάνης Σπανός.

Στο σύντομο βίντεο αναφέρεται στην προσωπική σχέση που ανέπτυξε με τον Γιάννη Μάριο Ψιμάδα κατά την περίοδο που έκαναν το μεταπτυχιακό τους στην διοίκηση επιχειρήσεων και τον ξεχώρισε για τις ιδιαίτερες ικανότητες του, την αφοσίωση στο στόχο και την δημιουργικότητα του.

Έχει τα προσόντα να γίνει ένας εξαιρετικός δημοτικός σύμβουλος και να προσφέρει στο Δήμο Βριλησσίων, αναφέρει ο κ. Σπανός.

Τέλος τον καλωσορίζει στον κόσμο της αυτοδιοίκησης και του εύχεται καλή επιτυχία…

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Μάριος Ψιμάδας είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΝΕΑ ΠΝΟΗ με επικεφαλής τον Γιάννη Πισιμίση. 

Ποιος είναι ο Γιάννης Μάριος Ψιμάδας

Για όσους δεν με γνωρίζετε, κατάγομαι από την Αιτωλοακαρνανία, γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα σε διάφορα μέρη των ΗΠΑ και της Ελλάδας. Είμαι γιος του αποβιώσαντα Αντιστράτηγου Δ/ντη Τεχνικού Σώματος, Παναγιώτη Ψιμάδα και μένω στα Βριλήσσια από το 1993.
Έχω μακροχρόνια παρουσία και διοικητική εμπειρία σε διεθνείς ομάδες Έρευνας, Καινοτομίας και Ανάπτυξης σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες. Επίσης έχω διδάξει στον ΑΚΤΟ, σε ΑΤΕΙ και στο ΕΚΠΑ και κατέχω τον τίτλο του εφευρέτη σε πλέον των 50 διεθνών διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.
Υπηρετώ πολλά χρόνια στους χώρους του πολιτισμού, της τεχνολογίας και του στρατηγικού σχεδιασμού προϊοντικής, οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης και γνωρίζω τις παθογένειές τους. Αξίζει να πω ότι έχω διατελέσει σύμβουλος στην Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας για τον σχεδιασμό του πλαισίου δράσεων του προγράμματος Ερευνώ-Δημιουργώ- Καινοτομώ για τον τουρισμό και τον πολιτισμό.
Είμαι πτυχιούχος Βιομηχανικού Σχεδιασμού από το πανεπιστήμιο του Middlesex καθώς και πτυχιούχος Γραφιστικής και Οπτικής Επικοινωνίας. Διατελώ υποψήφιος διδάκτορας Οργανωσιακής Δημιουργικότητας και Καινοτομίας στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και κατέχω 3 μεταπτυχιακούς τίτλων σπουδών: στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ΜΒΑ, στα Διαδραστικά Πολυμέσα MSc και στη Μεθοδολογία Σχεδιασμού ΜΑ εκ των οποίων το τελευταίο με υποτροφία του ιδρύματος κρατικών υποτροφιών (ΙΚΥ).
Έχω 3 παιδιά που φοίτησαν και φοιτούν στα σχολεία του Δήμου μας, και είμαι παντρεμένος με την πολιτισμολόγο και καθηγήτρια πιάνου Λία Τσεκούρα. Ασχολούμαι με τα κοινά και είμαι ενεργό μέλος του συνδυασμού μας, “Νέα Πνοή για τα Βριλήσσια”, από το 2006. Έχω διατελέσει Μέλος του Δ.Σ. του Πνευματικού μας Κέντρου και Γ.Γ. Ένωσης Γονέων.
Σήμερα είμαι ξανά εκλεγμένος στην Ένωση Γονέων ως μέλος εκπροσωπώντας το 2ο Δημοτικό Βριλησσίων.

Σχετικά Άρθρα

Η ΔΕ Κασσάνδρας σφράγισε τις δύο πισίνες της μοιραίας κατασκήνωσης

otavoice

Δήμαρχος Βριλησσίων: Καμιά συνδρομή από την Πυροσβεστική παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας

otavoice

Δήμαρχος Θάσου: “Ανόρυξη νέων γεωτρήσεων για την λειψυδρία”

otavoice

Σικυώνιοι Αρχαιολογικοί Περίπατοι: Μια ξεχωριστή εμπειρία ξενάγησης στην Αρχ. Σικυώνα

otavoice

Δ.Πατρέων: Ενημέρωση παιδιών των παιδικών κατασκηνώσεων, για την προσβασιμότητα

otavoice

Δήμαρχος Πεντέλης; «Έπρεπε τα εναέρια μέσα, να έρθουν νωρίτερα»

otavoice