OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Τσούτσιας: Δεν μπαίνουμε σε διλήμματα-Συνεχίστε εσείς τη δική σας, κι εμείς τη δική μας δουλειά

Παρέμβαση έκανε εκ νέου με ανάρτηση του ο  Γιάννης Τσούτσιας Επικεφαλής της παράταξης «Δράση Για Μια Άλλη Πόλη» στα Βριλήσσια ,μιας και συνεχίζεται με ένταση το εκβιαστικό παιχνίδι των ψευτοδιλλημάτων από τους μνηστήρες της δεύτερης Κυριακής. Έχοντας καταγράψει ένα σημαντικό ποσοστό , έχει πάρει εξαρχής ξεκάθαρη θέση και δεν στηρίζει καμιά από τις δυο πλευρές που συγκρούονται αύριο στις κάλπες.Αυτό δεν αρέσει και με διάφορες παλαιοκομματικές μεθοδεύσεις προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα για να υφαρπάξουν την ψήφο των δημοτών που επέλεξαν την Δράση και άλλα αυτοδιοικητικά σχήματα.

Στη δήλωση του ο Γιάννης Τσούτσιας αναφέρει:

Προς κάθε ενδιαφερόμενο,

Εδώ και χρόνια, η επιλογή είναι μεταξύ προδιαλεγμένων καταστάσεων, που η μια συνδέεται οργανικά και αναπαράγει την άλλη και όλες μαζί οδήγησαν στο άθλιο πολιτικό / αυτοδιοικητικό σύστημα που διαλύει τη χώρα.

Αυτό, στη δική μας οπτική δεν αποτελεί «υπεύθυνη» στάση. Αποτελεί ηλίθια στάση και επιπλέον αναποτελεσματική. Από την μια άκρη της Ευρώπης και της Αμερικής, μέχρι την πόρτα μας, τα ίδια ακούμε. Ψηφίστε το Α για να μην βγει το «τέρας» Β. Και κάθε φορά το Α αποδεικνύεται χειρότερο από το Β. Και η εναλλαγή συνεχίζεται. Και συχνά το Α προετοιμάζει το Β και άλλες φορές γίνεται τόσο ίδιο με το Β, που οι διαφορές δεν διακρίνονται.

Εμείς προτείναμε έναν άλλο δρόμο. Την ανηφορική διαδρομή Γ. Στα μέτρα μας και για την πόλη μας. Ως εκεί.

Κατανοητό κάποιος να διαφωνεί. Ή να αδιαφορεί. Ή και ακολουθεί άλλες προτάσεις. Δεν είναι όμως κατανοητό να μας φορτώνει τα διλήμματά του. Ούτε έξυπνο. Δεν μας αφορούν. Κάνουμε άλλη «δουλειά». Συνεχίστε εσείς τη δική σας, κι εμείς τη δική μας. Έτσι κι αλλιώς, κερδίζετε. Αλλά μην τα θέλετε και ΟΛΑ δικά σας!

Τη Δευτέρα, είτε νικητές, είτε καταβαραθρωμένοι, δεν θα είμαστε όλοι μαζί. Θα είμαστε μαζί μόνο όσοι φρόντισαν να διατηρήσουν μια ελάχιστη γενναιοδωρία και αξιοπρέπεια. Οι υπόλοιποι θα πρέπει πρώτα να μάθουν να μην παίζουν τις γνωριμίες τους και το παρελθόν σε μια ζαριά. Αν προλάβουν…

ΥΓ. Όσοι νομίζουν ότι η ΔΡΑΣΗ είναι φτιαγμένη για να κάνει μόνο εποικοδομητική κριτική για το κυκλοφοριακό και για το πρόγραμμα του καλοκαιρινού φεστιβάλ, έχουν κάνει λάθος. Συγνώμη αν τους εξαπατήσαμε.

Σχετικά Άρθρα

Δ.Τρικκαίων: Νέες αιτήσεις για το πρόγραμμα «Κάλυψη» ενοικίου κατοικιών

otavoice

Δ.Κορδελιού-Ευόσμου: «Αγώνας δρόμου» για τη μετεγκατάσταση του ειδικού σχολείου

otavoice

Δ.Καλαμαριάς: Επίσκεψη Χρύσας Αράπογλου, στο ΓΝΘ «Άγιος Παύλος»

otavoice

Παρουσίαση της έκθεσης «1974 & 1944: Η Αθήνα γιορτάζει την Ελευθερία της»

otavoice

Ν. Καραΐσκος- Αιγιάλεια: «Καθαρή πόλη είναι αυτή που την προσέχουν όλοι»

otavoice

Δ.Σπάρτης: Καθαρισμός και απολύμανση των κάδων απορριμμάτων

otavoice