OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Ζωγράφου- Δημήτρης Δήμας: “Τίποτα δεν έκανα μόνος μου- Όλα έγιναν σε συνεργασία”

Ο Δημήτρης Δήμας αντιδήμαρχος της δημοτικής αρχής του Βασίλη Θώδα, στο δήμο Ζωγράφου καταθέτει την δική του οπτική για την τετραετή θητεία του σε σημαντικές θέσεις ευθύνης και τονίζει πως το αποτέλεσμα που πέτυχε στους τομείς του, ήταν αποτέλεσμα συλλογικής και ομαδικής δουλειάς.
Δηλώνει και πάλι συστράτευση στο πλευρό του Βασίλη Θώδα, με στόχο να συνεχιστεί το έργο της πρώτης θητείας.
Αναλυτικά ο κ. Δήμας αναφέρει:
Στις 8 Οκτωβρίου είναι οι δημοτικές εκλογές, δηλαδή σε ένα μήνα περίπου θα αποφασίσουμε το μέλλον του τόπου μας για τα επόμενα 5 χρόνια. Εννοείται πως θα είμαι και πάλι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλάι του Δημάρχου μας Βασίλη Θώδα, ο οποίος μου έκανε την τιμή τα τελευταία 4 χρόνια αρχικά για 2,5 χρόνια να είμαι Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και τον τελευταίο 1,5 χρόνο να είμαι Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου.
Στις προηγούμενες εκλογές είχα ζητήσει την εμπιστοσύνη σας, την οποία μου δώσατε απλόχερα, με την υπόσχεση ότι θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον τόπο μου. Πιστέψτε με δούλεψα πολύ…. Αρκετοί το ζήσατε και από κοντά. Με τι ασχολήθηκα όμως αυτά τα χρόνια για να τολμώ να ζητώ και πάλι την εμπιστοσύνη σας;
Θα ξεκινήσω από τα τεχνικά έργα αναφέροντας κάθε μέρα τι κάναμε για τον τόπο μας και θα συνεχίσω με την καθαριότητα. Θέλω να επισημάνω ότι τίποτα δεν έκανα μόνος μου. Όλα έγιναν σε συνεργασία με ανθρώπους που είτε είχαν όρεξη για δουλειά ή αγαπούσαν όπως κι εγώ τον Δήμο μας.
Ξεκινώ σήμερα από τις αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων και ιδιαίτερα από αναπλάσεις παιδικών χαρών.
Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στις παιδικές χαρές, έτσι ώστε να είναι αρεστές στα παιδιά μας, σύγχρονες, αλλά και απόλυτα ασφαλείς.
Ενδεικτικά σας δείχνω στο πρώτο κολάζ φωτογραφιών τη νέα παιδική χαρά στην οδό Γαλήνης και στο δεύτερο κολάζ τη νέα παιδική χαρά Μερκάτη, στην οποία προσθέσαμε και περίφραξη.

Σχετικά Άρθρα

Π.Μανούρης: “Το πράσινο θα είναι συνυφασμένο με κάθε έργο μας”

otavoice

Μ. Βακαλόπουλος: Βασική προτεραιότητα η δημιουργία ενός σύγχρονου Αθλητικού Κέντρου

otavoice

Κ. Τζιούμης: «Με συνεργασίες κάνουμε δουλειά για τα σχολεία του τόπου μας»

otavoice

Δ.Αθηναίων: Παραμένουν ανοιχτές οι κλιματιζόμενες Λέσχες Φιλίας, λόγω καύσωνα

otavoice

Συναντήσεις για σημαντικά ζητήματα του Δήμου Κω, είχε στην Αθήνα ο Θ. Νικηταράς

otavoice

Δ.Πυλαίας-Χορτιάτη: Φόρος Τιμής για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας στο Ασβεστοχώρι

otavoice