OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Εύα Ντόντη-Μπανιώρα: Θα είμαι δίπλα στους δημότες της Καλαμαριάς, από όποιο πόστο μου εμπιστευτεί ο δήμαρχος

Στην τετραετία που πέρασε ήταν από τα πρόσωπα που πρωταγωνίστησαν στην δημοτική αρχή Γιάννη Δαρδαμανέλη, στον δήμο Καλαμαριάς. Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Εύα Ντόντη-Μπανιώρα αν και πρωτάρα, έδωσε εξετάσεις και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον δήμαρχο που της εμπιστεύτηκε ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο, της Κοινωνικής Πολιτικής σε μια περιοχή με οξυμένα κοινωνικά προβλήματα και ειδικές καταστάσεις όπως η πανδημία.

Η κ. Ντόντη-Μπανιώρα, επισκέφτηκε το stand του otavoice.gr και απάντησε στα ερωτήματα μας για την συνταγή επιτυχίας και για τα επόμενα αυτοδιοικητικά της βήματα.

Η αντιδήμαρχος Καλαμαριάς επεσήμανε πως ήταν μια δύσκολη θητεία,  μιας και δυο χρόνια με την πανδημία  η κοινωνική πολιτική δέχτηκε όλο τον όγκο να στηριχθούν οι πολίτες και ειδικά οι ευπαθείς ομάδες. Εξυπηρετήσαμε με τη διανομή κατ οίκον φαρμάκων καθώς και στα άτομα τρίτης ηλικίας που δεν μπορούσαν να βγουν έξω, ενώ τους στηρίξαμε με το σισίτιο μας. Φροντίσαμε να μην τους λείπει τίποτα, τονίζει η κ. Ντόνη-Μπανιώρα.

Πολλές οι δωρεές που έγιναν στην Κοινωνική Πολιτική και ευχαριστώ τους δωρητές δημόσια. Δίπλα μας και οι παιδικοί σταθμοί με τους εκπαιδευτικούς που πήγαιναν όπου υπήρχε ανάγκη, ανέφερε.

 

Πήγαμε να βγάλουμε λαυράκι αλλά η κ. Εύα Ντόντη -Μπανιώρα, μας ξεγλίστρισε διακριτικά στο ερώτημα από ποια θέση στην επόμενη θητεία θα υπηρετήσει την διοίκηση Δαρδαμανέλη.

Ας γίνουν οι εκλογές, με το καλό τον Οκτώβρη, ας αποφασίει ο λαός της Καλαμριάς, ας μας επανεκλέξουν και από όποιο πόστο με εμπιστευτεί ο δήμαρχος μας, θα είμαι δίπλα με το ίδιο πάθος και την ίδια θέληση και αγώνα για να υπηρετήσω τους δημότες, ξεκαθάρισε.

Η κ. Ντόντη τόνισε πως όλη η ομάδα είναι πανέτοιμη για την επόμενη θητεία.

Η αντιδήμαρχος Καλαμαριάς δεν παρέλειψε να απευθυνθεί στους αναγνώστες του otavoice.gr και να δώσει τα συγχαρητήρια για την παρουσία στο χώρο της ενημέρωσης. Είναι πρώτο στην ενημέρωση, αξιοκρατικό, χωρίς διακρίσεις και είναι πάντα το πρώτο που ενημερώσει τον κόσμο για το τι γίνεται στους δήμους. Σας εχυχαριστούμε, είπε.

 

Η κ. Εύα Ντόντη -Μπανιώρα θα είναι εκ νέου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη “Γενιά Δημιουργίας”, με υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς τον Γιάννη Δαρδαμανέλη. 

Σχετικά Άρθρα

Παρέμβαση Μιτζικού στην ΠΕΔ Θεσσαλίας, κατά της επέκτασης θυροφράγματος Κάρλας και διώρυγας στο φράγμα Γυρτώνης

otavoice

Τέλος τα νεκρά ψάρια από τον Παγασητικό – Βίντεο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

otavoice

ΠΝΑ: Το κορυφαίο συνέδριο στον κόσμο προηγμένης τεχνολογίας στην Κω

otavoice

Αύριο, Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής Αττικής, στην Παλαιά Βουλή

otavoice

Δήμος Δυτικής Αχαΐας: Γιορτή Μούστου για δεύτερη χρονιά στις 6 Σεπτεμβρίου

otavoice

Δ. Καισαριανής: Με επιτυχία διεξήχθει η διημερίδα «Προσφυγικοί οικισμοί»

otavoice