OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Δήμος Ωρωπού: Ποιος διασύρει και ποιος δήμος είναι χρεοκοπημένος;

Τα κομβικά ερωτήματα είναι:
Ποιοι «μας διασύρουν πανελλαδικά»;
Ποιος είναι ο «χρεοκοπημένος δήμος»;
Και ας πιάσουμε πρώτα για το «χρεοκοπημένος δήμος».
Ένας δήμος λοιπόν που έχει αυτή τη στιγμή Ταμειακά Διαθέσιμα 3.571.899 ευρώ… μόνο χρεοκοπημένος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!! (σημερινό έγγραφο Δ/νσης Οικονομικής Υπηρεσίας).
Αυτή είναι μια σκληρή πραγματικότητα για όσους τον θέλουν και τον παρουσιάζουν με δοτά δημοσιεύματα… χρεοκοπημένο! Και πιθανόν, εξυπηρετώντας μικροπολιτικές, να δούμε και άλλα τέτοιου είδους δημοσιεύματα μυθοπλασίας!
Ο δήμαρχος Γιώργος Γιασημάκης για την παραπληροφόρηση αυτή, έκανε την εξής δήλωση: «Ο Δήμος Ωρωπού δεν είναι ένας πλούσιος Δήμος. Είναι όμως σήμερα ένας νοικοκυρεμένος Δήμος με προβλήματα, αλλά με διαφανή οικονομικά στοιχεία, με αξιοπιστία απέναντι σε όσους συναλλάσσεται και με καθαρό όνομα σε όλες τις διαδικασίες της καθημερινότητας.
Αντιλαμβανόμαστε την αγωνιώδη προσπάθεια των πρόσκαιρων εταίρων που βρίσκονται απέναντι μας, να δημιουργήσουν σκόνη και θρύψαλα. Καταλαβαίνουμε πως το δικό τους πολιτικό μυαλό, μόνο χρεοκοπίες, καταστροφές και υποβαθμίσεις μπορεί να γεννήσει. Το έχουν κάνει πολλές φορές κατά το παρελθόν και είναι σίγουρο πως αν μπορούσαν θα το επαναλάμβαναν και στο μέλλον. Εμείς πιστοί στα όσα έχουμε υποσχεθεί, πιστοί στις αρχές και τα ιδανικά μας, συνεχίζουμε να υλοποιούμε το συμβόλαιο που έχουμε υπογράψει με τον λαό του Ωρωπού πριν τέσσερα χρόνια, και θα το κάνουμε ακόμα καλύτερα μετά την ανανέωση της εντολής του στις 8 του Οκτώβρη».
Και τώρα ερχόμαστε στο πρώτο ερώτημα, ποιοι «μας διασύρουν πανελλαδικά»!
Είναι περισσότερο από προφανές, ότι το Δήμο τον ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ αυτοί που πλέκουν αυτά τα σενάρια καταστροφής, τα δημοσιεύουν και τα αναπαράγουν με… δόλο!
Ένα δημοσίευμα ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ που παρουσιάζει μάλιστα ως αποδεικτικό στοιχείο οικονομικής κατάρρευσης, μια απόφαση της οικονομικής επιτροπής του δήμου, με την οποία αποδέχεται μια προκαταβολή από την κρατική επιχορήγηση (ΚΑΠ) ύψους 200.000 ευρώ, κάτι που είναι το σύνηθες! Το ζητά και το αποδέχεται κάθε δημοτική αρχή.
Πόσο επίσης ένα δημοσίευμα είναι αξιόπιστο, όταν αναφέρει, ότι το ποσό αυτό ζητείται από το δήμο, «για να πληρώσει τη μισθοδοσία υπαλλήλων»; ΧΩΡΙΣ καν να αναφέρει στοιχεία που να το αιτιολογούν, ΧΩΡΙΣ να έχει ζητηθεί ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου! Ένα δημοσίευμα δομημένο με ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ συμπεράσματα!
Και δεν είναι καθόλου τυχαίο, που το δημοσίευμα αυτό, βρίσκεται ακριβώς κάτω από άλλο δημοσίευμα… που παρουσιάζει ποσοστά ήττας της δημοτικής αρχής του Γιώργου Γιασημάκη!
Ευσεβείς πόθοι ΟΛΑ!
Αυτή είναι η πραγματική… «ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»!

Σχετικά Άρθρα

Λάρισα: Συνάντηση Χαρίτση – Κουρέτα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

otavoice

Kινητοποίηση του Δήμου Μαλεβιζίου για τα προβλήματα από την κακοκαιρία

otavoice

Δ. Κουρέτας: Απομακρύνθηκε το 99% των νεκρών ψαριών – Όλοι έβγαλαν την ουρά τους απ’ έξω

otavoice

Δ.Σικυωνίων: Ο 4ος Κλεισθένειος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου ολοκληρώθηκε με ρεκόρ συμμετοχών!

otavoice

Γ. Κωνσταντάτος: Σαν σήμερα πριν 10 χρόνια κάθισα στην καρέκλα του δημάρχου

otavoice

Ζάτουνα Γορτυνίας: Εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας από το Αρχείο Μίκη Θεοδωράκη

otavoice