OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι

Επεισόδιο Σπίρτζη-Κυρίζογλου λίγο πριν την παράδοση του υπόγειου δρόμου στη Μενεμένη

Ένταση σημειώθηκε μεταξύ του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σπίρτζη και του Δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης Λάζαρου Κυρίζογλου στη διάρκεια της τελετής παράδοσης της κάτω διάβασης της οδού Αγίας Παρασκευής στη Μενεμένη.

Μετά το τέλος της ομιλίας της Υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης Κατερίνας Νοτοπούλου, στο βήμα πήγε ο κ. Σπίρτζης, προκαλώντας την αντίδραση του Δημάρχου.

“Αν δεν το ζητούσα, δεν θα με καλούσατε στο βήμα”, είπε φανερά εκνευρισμένος ο κ. Κυρίζογλου. Αμέσως μετά την ομιλία του δημάρχου Αμπελοκήπων – Μενεμένης, πήρε τον λόγο ο κ. Σπίρτζης ο οποίος μίλησε για την καθυστέρηση ολοκλήρωσης του έργου με υπαιτιότητα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Κυρίζογλου αντέδρασε λέγοντας: “Είσαι προκλητικός. Λες ψέματα”. Στη συνέχεια ο Δήμαρχος υποστήριξε πως η καθυστέρηση οφείλεται στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση που είναι κράτος και όχι στην Περιφέρεια Κεντρική Μακεδονίας ή τον Δήμο που είναι η Αυτοδιοίκηση. “Αυτό προς διευκρίνηση”, σημείωσε χαρακτηριστικά.

Το επεισόδιο πρέπει να θεωρείται λήξαν καθώς ο κ. Κυρίζογλου κάλεσε τον Υπουργό να πιουν καφέ σε γνωστό ξενοδοχείο, που βρίσκεται κοντά στο έργο.

 

Πηγή: thestival.gr

Σχετικά Άρθρα

Στ. Αγγελούδης: Μήνυμα ενότητας η «Γιορτή της Δημοκρατίας» στη Θεσσαλονίκη

otavoice

Δ.Πατρέων: Στο Μεξικό η αποστολή των Παιδικών Αγώνων Πόλεων

otavoice

Δ.Λυκόβρυσης-Πεύκης: Με 8 νέα ηλεκτρικά οχήματα ενισχύεται ο δημοτικός στόλος

otavoice

Δ.Κατερίνης: Με τον 12χρονο συγγραφέα Χ. Τατσιόπουλο, συναντήθηκε ο Γ. Ντούμος

otavoice

Δ.Σικυωνίων: Άνοιξαν οι εγγραφές για τις Κατασκηνώσεις Κλημεντίου

otavoice

Δήμαρχος Τήνου: Ζωτικής σημασίας η δημιουργία Μονάδας Τεχνητού Νεφρού

otavoice