OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Και όμως… στην Τήλο διεθνές πρότυπο, κάποιοι υποδύονται την αντιπολίτευση

Είναι πολύ δύσκολο σε ένα μέρος που αποτελεί παγόσμιο πρότυπο και έχει πετύχει τόσα όσα δεν έχουν καταφέρει οι υπόλοιποι 331 δήμοι της χώρας να προσπαθούν κάποιοι να παίξουν τον άχαρο ρόλο της αντιπολίτευσης. Αυτό όμως επιτάσσει η δημοκρατία!!!
Αντιπολίτευση λοιπόν και στην μικρή Τήλο, των μηδενικών αποβλήτων και της τροχιάς ανάπτυξης.
Στην αντιπολίτευση απαντά με δήλωση της η δήμαρχος Τήλου, Μαρία Καμμά- Αλειφέρη και καταληκτικά τονίζει ότι “Η ιστορία έγραψε, η Τήλος έχει προχωρήσει και πίσω δεν γυρνάει και την απάντηση θα την έχετε στις 8 Οκτωβρίου”.
Αναλυτικά η δήλωση της δημάρχου Τήλου:
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλούν οι δηλώσεις του αρχηγού τις αντιπολίτευσης κ Χατζηφούντα, όσο πλησιάζει η ημέρα της κρίσης της κάλπης.
Σε δηλώσεις του αναφέρει, πως ηγείται ενός συνδυασμού με ικανά στελέχη, που έχουν γνώση και αντίληψη της σοβαρότητας του καθήκοντος που πρόκειται να επωμισθούν… και διάφορα άλλα ωραία.
Και προκαλεί ο κ Χατζηφουντας, αφού μόλις προχθές σε συνεδρίαση, δημόσια, της οικονομικής επιτροπής, απαιτούσε να λάβει απάντηση σε αίτηση που υπέβαλε στον πρόεδρο του Δήμοτικού Συμβουλίου. Γιατί μετά από 4 χρόνια ενασχόλησης του με την Τ.Α. δεν έμαθε ή δεν κατάλαβε, τα όργανα και τους ρόλους του Δήμου κατά την άσκηση της δημόσιας διοίκησης!
Αυτή είναι η εμπειρία του λοιπόν και αυτό είναι το απλό…
Να πάμε και στα πιο … φαιδρά? Στις δηλώσεις περί Οικουμενικού Πατριαρχειου Σύμης;
Προσπαθούμε να κρατήσουμε μια σοβαρότητα απέναντι στις δηλώσεις και στις αναρτήσεις του αρχηγού αλλά και ορισμένων από των υποψηφίων και υποστηρικτών της αντιπολιτευσης, όμως αυτό δείχνει όλο και πιο δύσκολο… Τι να θυμηθούμε εξάλλου, τον περιβόητο Θανάση, που αναγκάστηκε να μετακομίσει για έναν κουβά νερό;
Να αναφερθούμε στις δηλώσεις τύπου, θα φτιάξουμε γιατρούς; Στις ειρωνείες του στυλ Ανεμόμυλος για ένα έργο βραβευμένο 4 φορές απο της ΕΕ; ένα έργο που κατέστησε το νησί μας ως το πρώτο Πράσινο Νησί της Μεσογείου, όχι από κάποιον αξιωματούχου της χώρας μας, αλλά κατευθείαν από τις Βρυξέλλες;
Για να μην θυμηθούμε βέβαια τις φοβερές δηλώσεις για το Zero Waste που δεν ήταν πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής αλλά κάποιων άλλων!
Τώρα όσον αφορά τις δηλώσεις για μείωση και πτώση του πληθυσμού και του τουρισμού αντίστοιχα, καλό θα ήταν πριν προβαίνει σε δημόσιες τοποθετήσεις, να κοιτάει λίγο τα…βασικά νούμερα που καθορίζουν τις τάσεις αυτών των αριθμών…
Αύξηση των μαθητών με μείωση του πληθυσμού φαντάζει λίγο…οξύμωρο, ε τώρα το…60 Αυγούστου, όπως λέει και ένας φίλος, για την Τήλο μας, δεν το λες και μείωση του τουριστικού προϊόντος!
Η ιστορία έγραψε, η Τήλος έχει προχωρήσει και πίσω δεν γυρνάει και την απάντηση θα την έχετε στις 8 Οκτωβρίου.
Μαρία Γρ. Καμμά
Δήμαρχος Τήλου
Υποψήφια Δήμαρχος

Σχετικά Άρθρα

Συνεργασία του Δικτύου Πόλεων με Λίμνες με την ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ

otavoice

Χ. Δούκας: “50 χρόνια ο Κυπριακός Ελληνισμός δε συμβιβάστηκε, δεν παραιτήθηκε, δεν ξέχασε …”

otavoice

ΠΔΕ: Σύσκεψη εργασίας για την αναβάθμιση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας

otavoice

Δ. Κιλκίς: Βελτιωτικές αλλαγές στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο

otavoice

Προκηρύχθηκαν τα έργα του επαρχιακού οδικού δικτύου Π.Ε. Λευκάδας

otavoice

Χρηματοδότηση της ΟΧΕ βόρειας Εύβοιας από το «ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ 2021 – 2027»

otavoice