OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Δήμοι Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Αδάμ (Δάνης) Ασημακόπουλος: Προτεραιότητά μας είναι η καθημερινότητα των συνδημοτών μας στα Βριλήσσια

Γράφει ο Αδάμ (Δάνης) Ασημακόπουλος Δημοτικός Σύμβουλος της “Νέας Πνοής για τα Βριλήσσια” με επικεφαλής τον Γιάννη Πισιμίση.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις στους βασικούς τομείς μπορούμε να φέρουμε την μεγάλη αλλαγή στα Βριλήσσια. Καθαριότητα, Οδικό δίκτυο και Ασφάλεια είναι τα πρώτα θέματα που πρέπει η αυριανή διοίκηση του Δήμου μας να αναδιοργανώσει.

Η καθαριότητα είναι στις πρώτες μας προτεραιότητες. Δεν είναι δυνατόν στα Βριλήσσια να μην θεωρούμε αυτονόητη την άμεση αντικατάσταση των σπασμένων κάδων , τον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση του στόλου των απορριμματοφόρων και των βοηθητικών οχημάτων καθαρισμού καθώς και την επιστροφή του οδοκαθαρισμού. Ένας σύγχρονος τρόπος διαχείρισης της αποκομιδής καθώς και της ανακύκλωσης στην πηγή αποτελούν τους πυλώνες μιας καθαρής πόλης.

Το παράνομο παρκάρισμα στην Λεωφόρο Πεντέλης είναι ένα σοβαρό πρόβλημα που ο Δήμος μας τα τελευταία χρόνια δεν τόλμησε και σίγουρα δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει. Η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας ταυτόχρονα με την ατολμία της παρούσας διοίκησης να διαχειριστεί το θέμα έχει οδηγήσει στην άναρχη στάθμευση σε ολόκληρο τον κεντρικό οδικό άξονα. Σε όλες τις σύγχρονες συνοικίες το εμπορικό τους κέντρο προφυλάσσεται από τέτοιου είδους πρακτικές . Μια μαζεμένη και με κανόνες λειτουργία της αγοράς, βοηθά τον καταναλωτή να αφιερώσει περισσότερο χρόνο με άνεση στις αγορές του και να απολαύσει την κύρια αγορά ως σημείο περιπάτου, συνάντησης και επικοινωνίας.

Η συντήρηση του οδικού μας δικτύου , η προσβασιμότητα και τα πεζοδρόμια μας για άτομα με κινητικά προβλήματα , πράγματα αυτονόητα για μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, είναι επίσης ζήτημα βασικής προτεραιότητας.

Η ασφάλεια του Δήμου μας αποτελεί και αυτή μια από τις πρώτες ανάγκες που πρέπει να καλύψουμε . Η άμεση επαναλειτουργία της δημοτικής αστυνομίας και παράλληλα η εκ νέου ενεργοποίηση της ιδιωτικής εταιρίας φύλαξης σε όλους τους Δημοτικούς χώρους μπορεί να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες στην πόλη μας.

Χωρίς πολλά λόγια αλλά με έργα και πολύ δουλειά οφείλουμε να επαναφέρουμε το επίπεδο των υπηρεσιών του Δήμου μας στο επίπεδο που μας αξίζει. Με σχέδιο , αποφασιστικότητα, προγραμματισμό και πάνω από όλα με τη συνεργασία και συμμετοχή όλων.

Διεκδικούμε ένα σύγχρονο και φιλικό Δήμο για εμάς και τα παιδιά μας . Σε αυτές τις εκλογές καλούμαστε να επιλέξουμε τους ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για την πόλη μας.

Στις εκλογές της Κυριακής έχουμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να αλλάξουμε πλήρως τα δεδομένα στην πόλη μας και να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για μια πόλη καθαρή, ασφαλή και ανθρώπινη.

O Αδάμ (Δάνης ) Ασημακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1975 και μένει στα Βριλήσσια τα τελευταία 35 χρόνια. Κατάγεται από τη Μεσσηνία και τη Χίο. Είναι απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και διατηρεί εδώ και 20 χρόνια επιχείρηση εναλλακτικών μορφών τουρισμού. Τα τελευταία έξι χρόνια είναι αντιπρόεδρος στην Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Βριλησσίων. Είναι πατέρας δύο παιδιών και δραστηριοποιείται στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του αυτοδιοικούμενου Νηπιαγωγείου – Δημοτικού AthenerSchule ως αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίο

Σχετικά Άρθρα

Γ.Δημαρέλος: Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει δράση για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα

otavoice

Η Μαρία Μενούνος πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής στην Αμερική

otavoice

Δ. Παπάγου-Χολαργού: Συγκεντρώνουμε Σχολικά Είδη για τα Παιδιά που χρειάζονται τη Στήριξή μας

otavoice

Το μέλλον της αυτοματοποιημένης κινητικότητας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

otavoice

Στο Δημαρχείο Χανίων ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

otavoice

Λύνεται ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα του οικισμού Πλάκας Κερατέας με νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ

otavoice