OTA VOICE
Αυτοδιοικητικά Νέα Περιφέρειες Ροή Ειδήσεων ΟΤΑ

Με φόντο την είσοδο στο Περιφερειακό…620 υποψήφιοι σε Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία

Mπορεί οι δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου να μονοπωλούν την προσοχή όχι μόνο στην Ηλεία αλλά και σε όλη την Δυτική Ελλάδα και την χώρα, ωστόσο και οι περιφερειακές εκλογές έχουν το δικό τους ενδιαφέρον με συνολικά 620 υποψηφίους και στις τρεις περιφερειακές ενότητες (Αχαΐα, Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία) να τίθενται την προσεχή Κυριακή στην κρίση των ψηφοφόρων της περιφέρειας. Στην Ηλεία οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι ανέρχονται σε 149.

Αυτή την στιγμή, όπως έχει αποτυπωθεί και στις μετρήσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, ο Νεκτάριος Φαρμάκης προβάρει ως το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την επανεκλογή του με την μάχη να έχει επικεντρωθεί στην δεύτερη θέση ανάμεσα σε Σπύρο Σκιαδαρέση και Κώστα Καρπέτα.

Ο νυν περιφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος με την παράταξή του «Μπροστά για Όλους» κατέθεσε πλήρη συνδυασμό και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, με 53 υποψήφιους στην Αχαΐα, 33 υποψήφιους στην Αιτωλοακαρνανία και 28 υποψήφιους στην Ηλεία.

Πλήρες είναι και το ψηφοδέλτιο του Σπύρου Σκιαδαρέση και της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα» που στηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ, με 53 υποψηφιότητες στην Αχαΐα, 33 στην Αιτωλοακαρνανία και 28 υποψηφίους στην Ηλεία.

Το ψηφοδέλτιο του Κώστα Καρπέτα και της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε» είναι πλήρες στην Αχαΐα με 53 υποψηφίους και στην Ηλεία με 28 υποψηφίους, όχι όμως στην Αιτωλοακαρνανία που μετρά 23 υποψήφιους.

Το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» με επικεφαλής το Σωτήρη Παρίση είναι πλήρες και στις τρεις Περιφερειακές Ενότητες, με 53 υποψήφιους στην Αχαΐα, 33 υποψήφιους στην Αιτωλοακαρνανία και 28 υποψήφιους στην Ηλεία.

Ο Βασίλης Χατζηλάμπρου με την «Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας» κατεβαίνει με 39 υποψηφίους στην Αχαΐα, 20 στην Αιτωλοακαρνανία και 14 στην Ηλεία ενώ ο Γιώργος Κολλιόπουλος με την παράταξη «Οι νέοι της Δυτικής Ελλάδας» θα ριχτεί στην μάχη των εκλογών με 31 υποψηφιότητες στην Αχαΐα, 13 στην Αιτωλοακαρνανία και 12 στην Ηλεία. Τέλος, η «Αριστερή Παρέμβαση – Αντικαπιταλιστική Συσπείρωση» του επικεφαλής Χρίστου Κόσινα κατεβαίνει με 21 υποψηφίους στην Αχαΐα, 13 στην Αιτωλοακαρνανία και 11 στην Ηλεία.

Σχετικά Άρθρα

Γ.Δημαρέλος: Ο Δήμος Θεσσαλονίκης αναλαμβάνει δράση για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα

otavoice

Η Μαρία Μενούνος πρέσβειρα της Περιφέρειας Αττικής στην Αμερική

otavoice

Δ. Παπάγου-Χολαργού: Συγκεντρώνουμε Σχολικά Είδη για τα Παιδιά που χρειάζονται τη Στήριξή μας

otavoice

Το μέλλον της αυτοματοποιημένης κινητικότητας σε εκδήλωση στα Τρίκαλα

otavoice

Στο Δημαρχείο Χανίων ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

otavoice

Λύνεται ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα του οικισμού Πλάκας Κερατέας με νομοσχέδιο του ΥΠΕΝ

otavoice